Mi történik a babával abortusz alatt?
propaganda film
belemagyaráznak olyan dolgokat ami nem igaz
sok százezer felvétel közül választották ki h melyek azok ami a céljaiknak megfelelnek
a lényeg h az érzelmekre hatnak
nézd meg hang nélkül elsőre és gondold végig miről szólhat a film majd nézd végig hanggal
(mondjuk ez csak akkor okés ha nem tudtál róla)
de talán így is észre vehető a dolog
gondolj a reklámokra vagy anno a homeopátiás "rejtett" felvételekre vagy a magyar libamájat lejárató "rejtett" felvételre stb....
a média csodákra képes
http://www.youtube.com/watch?v=WbtI1LsbiIQ
És ez sem igazi? Azért gondolom, hogy ezek hús-vér magzatok nem?
Jajjj istenkém, sose lennék rá képes.
am egy gondolat még
mondjuk beleesik egy muslica a pohár vizedbe mennyire egyszerű kiszedni egy kiskanállal?
nem az elárulom folyton ellebeg kifolyik a folyadékkal együtt :-D
a döglött muslinca is menekül a kanál elől vagy csak a folyadék tulajdonságai keltik ezt az érzettet?
13-as
passzolom nem én készítettem :-D
de leírhatom h én ezt hogyan készíteném el :-)
am sokszor az abortusz a legkisebb rossz -- ezt viszont el kell fogadni
és azt is h annak a nőnek a legbelsőbb magánügye senkinek semmi köze hozzá
senkinek nincs joga ítéletet mondani felette
másik túlnépesedés más így is túl sokan vagyunk
bár tény h megelőzés jobb lenne de 100% fogamzásgátlás nincs -- még !
15-ös
nem ez igaz
de hasonlat azért hasonlat mert ha ugyan azt írnám le 2x akkor nem értenék így meg hátha :-)
Mindjárt idehányok.
Azért az, hogy félig kihúzza a magzatot, és belevág a tarkójába egy ollót, meg kinyitja, és stb...Akkor már miért nem indítják meg a szülést, és hagyják meghalni a babát, vagy adják örökbe, ha megmarad. Akkor már így is úgy is meg kell szülni.
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy az én gyerekemnek mekkora rohadtnagy szerencséje van.
Bocsi,hogy feltettem ezt a kérdést! Nem állok abortusz előtt és soha nem is voltam! És remélem nem is kell ilyenen részt vennem soha! Csak kb minden nap van abortusszal kapcsolatos kérdés! "Mit fogok érezni?, Mi fog történni?" Meg ilyenek! Viszont ezt a kérdést még soha nem láttam! Remélem aki abortuszra vár és esetleg elolvassa elgondolkodik,vagy esetleg meggondolja magát! Akkor már nagyon megérte!!!!
Köszönöm a válaszokat! És bocsi!!!
Szia!
Szerintem nincs miért bocsánatot kérned, jó lenne ha az emberek tisztában lennének ezekkel a dolgokkal.
Sajnos jelenleg a legtöbben úgy gondolnak az abortuszra, hogy terhes vagyok, elaltatnak, felébredek, nem vagyok terhes, probléma megoldva, pipa.
Biztosan egyszerűbb így nekik. Struccpolitika szerintem. :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!