Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat hogy nem időben...

Előfordulhat hogy nem időben szakította meg?

Figyelt kérdés
Párommal megszakítással voltam együtt elöző este. Ma reggel egy nagyobb adag folyás jött ki belőlem, átlátszó "folyadék" szerű volt. Lehet hogy nem vette ki időben és belém is került...? ( Nem gond ha megtörtént, nem egy tini vagyok:-) ha értitek ja és bocsi ha bénán fogalmaztam meg vagy kicsit undi a kérdés csak még nem volt ilyen...)

2013. febr. 5. 12:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Na új infóval szolgálhatok!Miszerint ha mikor kiveszi,rögtön el is élvez,akkor tuti kerül be is!Remélem ezzel sokaknak tudtam segíteni!?
2013. febr. 5. 20:32
 22/27 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom, mondjuk nem véletlenül mondják hogy ez nem védekezés, mert mindenki azt mondja hogy az előváladék miatt veszélyes de szerintem elsősorban emiatt hogy mikor ő még nem is érzi már a kis fickók bent is vannak :-)
2013. febr. 5. 21:25
 23/27 A kérdező kommentje:
Akkor még egy kérdés :-) Ha esetleg tényleg nem jól időzített akkor kb hány százalék az esély arra hogy teherbe is esek? most van pete érésem...
2013. febr. 5. 21:55
 24/27 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló!Nem tudom sajnos,mert nekem is pont most van peteérésem és mi pénteken voltunk együtt,azaz,olyan 4-5nappal peteérés előtt!Jó lenne tudni!Van esetleg valaki aki tud nekünk valami biztatót mondani?
2013. febr. 6. 11:33
 25/27 anonim ***** válasza:

A férjem külföldön dolgozik, így nagyon nehéz volt összehozni, hogy peteéréskor legyen itthon.

Kimentünk vele külföldre, de pont akkor jött meg. 2 hét múlva hazajöttünk, a 16. ciklusnapomon voltunk együtt abban a hónapban utoljára. A 22. ciklusnapomon mennem kellett nődokihoz, aki azt mondta, lát 1 szép nagy tüszőt, akciózzunk, hátha.

Tudtam, hogy ebből baba nem lehet.

Végül mégis pozi lett a teszt.

Én így jártam.

Két eset lehetséges: survivor katonái vannak a férjemnek vagy abban a hónapban 2 tüsző ért meg.

2013. febr. 6. 20:32
 26/27 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen a biztatást utolsó előtti vagyok,akkor reménykedünk a kérdezővel együtt!
2013. febr. 6. 21:13
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenképpen megírom hogy mi lett velem :-)
2013. febr. 7. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!