Előfordulhat hogy nem időben szakította meg?
Nem egészen. Mi is megszakítással csináljuk. Én pcos vagyok, már a 42. ciklusnapon vagyok. Fáj a cicim, sokszor van mindjárt megjön érzésem.
Tesztet azért nem csináltam, mert a legutóbbi ciklusom 47 napos volt. Feleslegesen nem csinálok tesztet.
Meg az a nagy igazság, hogy a fiam még csak 6 hós.
Akkor izgulunk együtt,mert Velem is pont ez történt,csak belőlem még aznap pár óráa az aktus után folyt valami,ami bocsánat ,de nem tudom máshogy írni meg is száradt a bugyimon,nem tudtam eldönteni,hogy az most én voltam vagy esetleg....
Drukkolok Neked!
A párom azt mondja, kiveszi időben. Oké, de kérdem én, hogy érezheti-e egy pasi, hogy az előváladék távozik? Mert ugye abban is lehetnek élő spermiumok. Szerintem nem érzik.
Én nem bánnám, ha sikerülne, csak kicsit húzós lenne az elején.
Hát ezt a dolgot én sem értem.
Bár erre szerintem egy férfi sem tudna pontos választ adni.
Kedves 14-es!12-es vagyok és köszönöm a Drukkot,remélem,hogy sikerült!
Amúgy erre én is kíváncsi lennék,hogy érzi-e?És olvastam már ilyet én is,hogy amikor Ők érzik az orgazmust akkor már rég távozik Cucc,amitől teherbe lehet esni!Tud erről valaki mondani nekünk valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!