Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat hogy nem időben...

Előfordulhat hogy nem időben szakította meg?

Figyelt kérdés
Párommal megszakítással voltam együtt elöző este. Ma reggel egy nagyobb adag folyás jött ki belőlem, átlátszó "folyadék" szerű volt. Lehet hogy nem vette ki időben és belém is került...? ( Nem gond ha megtörtént, nem egy tini vagyok:-) ha értitek ja és bocsi ha bénán fogalmaztam meg vagy kicsit undi a kérdés csak még nem volt ilyen...)

2013. febr. 5. 12:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem egészen. Mi is megszakítással csináljuk. Én pcos vagyok, már a 42. ciklusnapon vagyok. Fáj a cicim, sokszor van mindjárt megjön érzésem.

Tesztet azért nem csináltam, mert a legutóbbi ciklusom 47 napos volt. Feleslegesen nem csinálok tesztet.

Meg az a nagy igazság, hogy a fiam még csak 6 hós.

2013. febr. 5. 13:34
 12/27 anonim ***** válasza:

Akkor izgulunk együtt,mert Velem is pont ez történt,csak belőlem még aznap pár óráa az aktus után folyt valami,ami bocsánat ,de nem tudom máshogy írni meg is száradt a bugyimon,nem tudtam eldönteni,hogy az most én voltam vagy esetleg....

Drukkolok Neked!

2013. febr. 5. 13:36
 13/27 anonim ***** válasza:

A párom azt mondja, kiveszi időben. Oké, de kérdem én, hogy érezheti-e egy pasi, hogy az előváladék távozik? Mert ugye abban is lehetnek élő spermiumok. Szerintem nem érzik.

Én nem bánnám, ha sikerülne, csak kicsit húzós lenne az elején.

2013. febr. 5. 13:36
 14/27 A kérdező kommentje:
Nah úgy látom ez egy ilyen hónap... én is drukkolok neked kedves 12es :-) Hát igen én is mindig ezen gondolkodok, meg én úgy tudom hogy mikor megérzi a férfi az orgazmust már abban a pillanatban jön a "cucc" :-) tehát tényleg az előtt kell kivennie mielőtt elmegy vagy hogy vagy ez? bocsi ha hülyeséget kérdezek de ilyenekről nem nagyon lehet olvasni... :-)
2013. febr. 5. 15:10
 15/27 anonim ***** válasza:
Én voltam az 5. is,de az h esélyes,azt arra irtam h esélyes,amit kérdeztél,szoval a kérdésre válaszoltam.
2013. febr. 5. 15:18
 16/27 A kérdező kommentje:
Vagyis arra vagyok kiváncsi hogy ilyenkor tized pásodperceken múlik hogy jókor veszi ki vagy nem? mert egyébként nálunk még nem volt ilyen pedig már együtt voltunk jópárszor és ez az első alkalom hogy ezt tapasztaltam hogy ki jött belőlem vmi.
2013. febr. 5. 15:30
 17/27 A kérdező kommentje:
Igen értettem 5-ös hogy mit írtál :-)
2013. febr. 5. 15:35
 18/27 A kérdező kommentje:
Vagyis már le esett :-D
2013. febr. 5. 15:38
 19/27 anonim ***** válasza:

Hát ezt a dolgot én sem értem.

Bár erre szerintem egy férfi sem tudna pontos választ adni.

2013. febr. 5. 17:33
 20/27 anonim ***** válasza:

Kedves 14-es!12-es vagyok és köszönöm a Drukkot,remélem,hogy sikerült!

Amúgy erre én is kíváncsi lennék,hogy érzi-e?És olvastam már ilyet én is,hogy amikor Ők érzik az orgazmust akkor már rég távozik Cucc,amitől teherbe lehet esni!Tud erről valaki mondani nekünk valamit?

2013. febr. 5. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!