Normális az, hogy peteéréstől tisztára felfújódik a hasam? Ez már kb 4 hónapja mindig így van, és menseskor elmúlik.
Ja, nem úgy, félreértettél. :-)))
Nincs szó pukizásról (bocs). Egyszerűen csak "megkel" a hasam, tök kemény, nem fáj semmim, az "ürítésem" okés, csak ilyenkor még a nadrág is szorít és hogy nézek ki. Szörnyű.
Szia!
Nekem is így van,nyugi.Sokan azt hiszik már kismami vagyok.
Nekem is volt ilyen 10 évvel ezelőtt. És kiderült hogy cisztás vagyok.Peteéréstől kezdődött, majd megnőtt aztán eltünt egyik pillanatról a másikra. Hol a menzesztől, hol mástól. Aztán egyszer akkora lett hogy a szegycsontomtól a vesémig ért. Hatalmas. Olyan voltam mint egy kismama. Na akkor megműtöttek és a tünetek is elmúltak.
Sokan mondják hogy a tabletta. És azt monsják a nők 90%-a cisztás, csak észre sem veszik mert nem okoz tüneteket. Ez a mai hormonra épült világunk hátránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!