Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteéréstől halvány pozi...

Peteéréstől halvány pozi teszt? Pár nap múlva van peteérésem, kezdem is érezni, mert én nagyon megszoktam.

Figyelt kérdés
De az utóbbi napokban nagyon fáradékony vagyok és valahogy beugrott, hogy csinálok egy tesztet. One Step, az első percben halvány pozi lett, tényleg nagyon halvány, aztán szinte eltűnt. Ez mi lehet? A mensesem teljesen normális volt.
2011. jún. 3. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Csinálj másik tesztet! Nem szabadna eltűnnie!
2011. jún. 3. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha továbbra is ilyet tapasztalsz vagy megjön (és felmerül a gyanú, hogy mégsem vagy terhes - tudom, terhesség alatt is megjöhet, de az ördög nem alszik), akkor mindenképpen fordulj orvoshoz.
2011. jún. 3. 10:35
 3/9 A kérdező kommentje:
de már eleve azt se értem, mitől jött ki?
2011. jún. 3. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem először megjelent halványan, aztán kijött erősen, majd újra megmaradt halványan, de nem tűnt el és nem vagyok terhes...én is pé körül csináltam most. Kiváncsi leszek a mensimre, mert utólag az se volt, csak pecsételés volt helyette.

Úgyhogy bármi lehet. 3-5 nap múlva csinálj még1 tesztet!

2011. jún. 3. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Csak hangosan gondolkodom... Ha az ovuteszt kimutatja a terhességet, nem lehet, hogy a terhességi teszt is kimutatja a pé-t? Mármint ha egyik irányba van keresztreakció, talán van a másikba is...

Én két nap múlva reggel újra tesztelnék.

2011. jún. 3. 18:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsótól nem rossz gondolat. De lehet ilyen?
2011. jún. 5. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hanem van ilyen, nem egy halvány terhestesztet csináltam már ovukor, mivel netről szoktam rendelni és volt, hogy az ovutesztem már elfogyott:))ezért használtam a hcg-t.Olvastam régebben, hogy halványan, mutathatja az is, de olyankor nem színes a csík csak olyan mintha szellemcsík lenne, és kiszáradás után el is tűnik.
2011. jún. 5. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:

10:39-es vagyok

Nekem nem tűnt el egyikről sem a csík és rózsaszín.

Mégsem vagyok terhes...

2011. jún. 5. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Én ezt találtam:

[link]

Egyébként a csaj hozzászólását nem értem, aki csinálta, mert ott a halvány pozi hcg teszt fotója, majd leírja, hogy nem lehet keresztreakció. ???

2011. jún. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!