Ti vállalnátok gyereket így?
Ahogy a 21es írta!
Én az első baba előtt 18kgot adtam le és heti 6szor jártam edzeni. De a baba volt az első. Sokat híztam a terhesség alatt, hormonproblémák.
Majd nem akart jönni a kistesó. PCO. Így leadtam 28kgot. És sikerült, pedig bele voltam betegedve, hogy jól nézek ki, de selejt vagyok, mert nem tudok a férjemnek szülni. Minek a csinos külső, ha odabent bajok vannak?
Most is híztam, de kevesebbet. Odafigyeltem, betartottam a diétát. De most is szeretnék fogyni.
Valóban igaz, hogy a hasam soha nem lesz a régi, esetleg plasztikával és rengeteg edzéssel, de van két gyönyörű fiam és ezt a csodát senki nem veheti el tőlem. Értük megérte.
És lehet, hogy később nem is szeretnél elmenni sehova, csak a gyerekekkel játszani. Talán esetleg a férjeddel kettesben.
Nincs nagyobb csoda a világon, mint szülőnek lenni, gondoskodni arról a kis csodáról, aki két ember összefonódásából jön létre.
Egyik ismerősöm hónapig fogyasztó port szedett, hogy lefogyjon, mire teherbe esik, mondván, így nem fog majd olyan sokat hízni/magára szedni terhesség alatt.
Most 33. éves és nem tud teherbe esni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!