Ez lesz az első clostis hónapom! 3 hónapig fogom szedni! Szerintetek nagy az esélye h terhes leszek?
Figyelt kérdés
hormonvizsgálatom jó,párom spermavizsgálata jó,pé-m van csak egy kis stimulálás kell neki!szerintetek így sikerülni fog?2009. szept. 4. 09:36
1/7 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt a helyzet. 3. hónapban sikerült. A dokim amúgy azt mondta, hogy az esetek nagy részében akkor jön össze a baba amikor éppen szünet van a clostiban. Ja, és palástfű teát is ittam.
2/7 anonim válasza:
Ha van pé-t, és csak egy kis stimulálás kell, akkor nagyobb az esély. Nekem nem volt pé-m, és úgy csinált 1 db tüszőt, úgyhogy szerintem jók az esélyeid.
Petevezeték-átjárhatóságid nem volt?
3/7 A kérdező kommentje:
nem volt átjárhatóságim mert azt mondta a dokim h először szedjem a clostit és ha attol sem sikerül akkor elküld átjárhatóságira!
2009. szept. 4. 10:15
4/7 A kérdező kommentje:
hát remélem h sikerülni fog mert már 16 hónapja próbálkozunk és már nagyon jó lenne ha jönne a baba!
2009. szept. 4. 10:16
5/7 anonim válasza:
Nekem sajnos nem sikerült a 3 hónap alatt....:(
Neked sok sikert kívánok!!!
6/7 anonim válasza:
9:52-es vagyok.
Én is a Closty után mentem átjárhatóságira. Remélem Neked nem kell! Mi 3 éve próbálkozunk.
7/7 anonim válasza:
Nekem is ez az első clostys hónapom, plusz a 15. napon duphastont kell szednem. és még nem volt peteérésem, nektek mikorra tett a closty az ovut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!