Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom napi egy doboz cigit...

A párom napi egy doboz cigit elszív. Árthat a spermáknak?

Figyelt kérdés

Most megyek majd vizsgálatra mert már 1 éve nem esem teherbe:(

Köszi a választ!

2009. szept. 4. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A dohányzástól a spermák DNS-károsultak, fragmentáltak lesznek. A fogamzóképesség csökken, ha mégis van baba, nagyobb a valószínűsége a vetélésnek.

Az általam ismert mesterséges megtermékenyítést végző nőgyógyász nem vállalja addig a párt, amíg bármelyik is dohányzik.

2009. szept. 4. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A szakirodalom szerint árt neki, de én sosem hiszem el, mert az ellenpélda erre a romák "szaporulata", ahol szinte minden férfi láncdohányos...
2009. szept. 4. 09:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Még valaki segitene?
2009. szept. 4. 09:12
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Google-ba üsd be, hogy "dohányzás hatása a spermiumokra". 1.040 találatot ad ki.
2009. szept. 4. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szia!az én párom kb 12 éve cigizik,ha nem több,és több mint egy dobozzal elszív naponta!most volt pár hete spermavizsgálaton!tökéletes eredméynt produkált!a spermaszáma is tökéletes és a jól mozgók száma is átlagon felüli!
2009. szept. 4. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én párom elszív napi egy dobozzal és az elöttem hozzászólót tudom ismételni,egészséges,gyors spermái vannak,amiből született két egészséges gyerkünk.
2009. szept. 4. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én párom is dohányzik, ráadásul elég stresszes a munkája,elég nagy céget vezet, ami néha totál kikészíti. Az első terhességem első hónapban sikerült. Most várjuk a 2. babát, ő a 2. hónapban jött össze. Szerintem ez inkább szervezettől függ!

35 hetes kismama

2009. szept. 4. 15:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. szept. 7. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!