Ha peteérés elött kihagyunk egy hetet az jót tesz a spermáknak? Vagy mennyit kéne?
Figyelt kérdés
A naponti sex és a kétnaponti se jött össze,most azt probálnánk hogy kihagyunk pé elött pár napot,de mennyit érdemes ami jo a spermáknak?Vizsgálaton még nem voltunk.Már 10 honapja probálkozunk.Köszi2009. máj. 5. 08:44
1/11 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor 3-4 naponta az ideális.
2/11 anonim válasza:
Megint én vagyok. Csak azt nem értem, miért fél mindenki a vizsgálattól. Ha nincs baj, akkor megnyugszol. Ha baj van, akkor jobb, ha mielőbb megtudod, nem? Felesleges stressz szerintem...
Én rögtön mentem vizsgálatra, baj volt, de a páromnál, azóta 3 szép gyerek :-)
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi.Akkor hány napot érdemes kihagyni?5-6 napot?segitsetek.Köszi
2009. máj. 5. 08:48
4/11 A kérdező kommentje:
Majd egy év után megyünk.Nálam már voltak vizsgálatok,hormon..ultrahang.Fele hormont az oep meg nem támogatta ugyhogy felesleges is volt.Ennyit a vizsgálatokrol.Köszi
2009. máj. 5. 08:50
5/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem segít, ha kihagytok pár napot. A dokim mondta.:-(
6/11 anonim válasza:
Az én orvosom 2-3 napot javasolt kihagyni. Igaz, még nem sikerült a baba, de bízom benne.
Egyébként sperma vizsgálat előtt is 4 napot kell kihagyni, gondolom, nem véletlenül.
Sok sikert!
7/11 anonim válasza:
Szóval a kérdésedre a konkrét válasz: 3-4 naponta ideális a sperma szempontjából, ha ki tud ürülni. Tehát 3-4 naponta szex.
8/11 anonim válasza:
Egy het az biztosan nem jo! Egy pasinak is oregednek a spermai. Addig nem termelodik uj amig ki nem urul a mar meglevo. Az 5 napnal reggebbi spermak mar nem olyan jo eletkepesek mint a 2-3 napos ugymond meg friss spermak. Felmeresek szerint a minden 3 nap a legjobb mert a spermak meg nem oregek es jo gyorsan mozognak. Annak semmi ertelme, hogy het napig varjatok mert hiaba lesz sok kiskatona ha fele mar oreg lesz. :( Egy sperma vizsgalat teljesen mas, azert kell ott a megtartoztatas mert azt is nezniuk kell, hogy mennyire gyorsan oregednek es hany napos spermak mennyire strapabirok stb....
9/11 anonim válasza:
Én ugy tudom 2-3 nap az ideális idö.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Akkor most ezt is megtudtam.Akkor kb 3-4 napot fogunk kihagyni.
2009. máj. 5. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!