Ha pé elött két hetet kihagyunk az jo a spermáknak?
Figyelt kérdés
Ki kell kezelnem a gombás fertőzésem ezért pé elött kb 2-3 hétig nem leszünk együtt,majd csak a 14-edik napon.Az nem ront a spermán?Már 10 honapja probálkozunk.Köszi2009. ápr. 29. 13:02
1/15 anonim válasza:
2-3 hét az már sok de sosem lehet tudni
2/15 A kérdező kommentje:
28 naposak a ciklusaim.Akkor majd melyik nap sexeljünk elöször?A 13-madik napon vagy a 14-ediken?Fontos lenne!Köszi
2009. ápr. 29. 13:04
3/15 A kérdező kommentje:
SOK??? Az baj a spermáknak ha két három hétig nincs sex?Akkor csak 1 hetet hagyjunk ki???
2009. ápr. 29. 13:06
4/15 anonim válasza:
Canesten combi 3 nap alatt elmúlasztja a gombás fertőzést. Ha viszont orvostól kaptál valamilyen gyógyszert, akkor az más! És biztos hogy a 14-ik napon van peteérésed? én azt javasolnám, hogy a 12-18 napig minden nap legyetek együtt.
5/15 anonim válasza:
Bocs hogy ilyet írok de a 12. napon pl a párodat kielégíthetnéd kézzel és akkor tuti lesz. 2 naponta szuper spermák termelődnek úgy tudom :) Nem jó sokáig állni őket azért!
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi.Eddig mindig ugy volt hogy a 14-edik nap környékén minden nap sexeltünk,sajna nem jött össze ezért megprobáljuk hogy jo pár napot kihagyunk.Akkor kb csak 4-5 nap lesz,mivel szerintetek sok a 2 hét.(nem csak a fertözés miatt szüneteltetünk majd,hanem hogy legyen sok jo sperma)
2009. ápr. 29. 13:09
7/15 anonim válasza:
Nem ront, sőt, javítja az esélyeteket, hacsak nem hamarabb van a péd a 14. napnál. Az én kolléganőm most fog szülni, nekik is nehezen jött össze, s azt mondta neki a doki, hogy ne legyenek együtt a párjával, a mensit is beleszámítva az első két hétben, aztán húzzanak bele, és mindennap próbálkozzanak (nem kétnaponta, hanem minden nap). Tehát vannak dokik is, akik kifejezetten ezt ajánlják.
8/15 A kérdező kommentje:
Harmadiknak köszi.Akkor pé elött csak 4 napot hagyunk ki.Az ugy már jo lesz?Onnantol meg kétnaponta.A 4 nap kihagyás az már nem sok ugye??Bocsi hogy ilyen rosszul vagyok már
2009. ápr. 29. 13:11
9/15 anonim válasza:
megoszlanak a vélemények hisz sperma vizsgálat előtt is 5 nap önmegtartóztatás szükséges és ez függ a sperma minősésgétől is!!!!
10/15 A kérdező kommentje:
Akkor biztos nem teszünk rosszat ha kihagyunk pár napot...
2009. ápr. 29. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!