Ha pé elött két hetet kihagyunk az jo a spermáknak?
Az én orvosom azt a tippet adta nekünk, hogy pé előtt 2-3 napig ne legyünk együtt. Azt mondta, hogy ettől sokkal több és kevesebb sem jó, pontosabban nem ideális.
Sperma vizsgálat előtt 4 nappal nem lehet ejakuláció, így sztem ez is lehet egy támpont az ideális "szünet" belövésekor.
Remélem, segítettem.
Mi is kihagytunk jó pár napot, talán volt két hét is, akkor úgy jött össze-sok munka...stb de pé-kor együtt voltunk és teherbe estem. Rosszat nem tesz, max fel lesznek "ajzva" a kiskatonák (is)!
Hajrá-hajrá
Valaki írta, hogy ez az idő már sok. Na nehogy már!!! :)
Mi a férjemmel ősszel csak havonta 1x voltunk együtt. Az 4,5 hét kimaradás. Szeptemberben abból az egy alkalomból azonnal terhes is lettem, sajnos azt a babát elveszítettük.
Most márciusban ugyancsak havi 1 alkalomból megint babás lettem.
Hosszú lenne leírni, hogy miért havi 1 alkalom a limitünk, de nekünk így jó, a két lurkónkkal való esti hancúrozás is eléggé kimerítő tud lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!