Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra kérjek időpontot a...

Mikorra kérjek időpontot a dokimtól?

Figyelt kérdés
Hüvely uh-ra megyek de nem tudom mikor kell.Peteéréskor, előtt vagy után?Ne menjek feleslegesen.A ciklus.hu szerint 09.07-én de lehet 1-2 napos eltérés.
2009. szept. 4. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:
csak sima uh-ra mennél? vagy mit szeretnél?
2009. szept. 4. 09:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Peteérés előtt egy vagy két nappal érdemes menni, mert akkor már meg tudja mondani az orvos, hogy mikorra fog megrepedni a tüsző. Mivel hétfőn lesz pé-d, én pénteken (ma) mennék. Nekem volt olyan, hogy hétfőn mentem, s azt mondta, hogy csütörtökön lesz tüszőrepedés, tehát jó pár nappal előtte látta. Ha hétfőn mész, és már túl vagy rajta, akkor max. annyit mond, hogy már volt pé. Javaslom, hogy holnaptól keddig mindennap legyetek együtt! Hajrá!! :))
2009. szept. 4. 09:06
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.Azt vizsgálják hogy van-e peteérésem.1x pé után 2 nappal mentem és azt mondta a doki hogy nem lát semmit.
2009. szept. 4. 09:34
 4/5 anonim ***** válasza:
De miért nem mondja meg a doki, hogy hányadik napon menj? Nekem ez az első amit közöl. Aztán ha elmegyek és úgy látja, hogy kell még pár nap, akkor két nap múlva megint megyek. Előtte van értelme menni.
2009. szept. 4. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:
14. napon kellett mennem de csak a 16. napra kaptam időpontot.Akkor elvileg látnia kellett volna valamit.
2009. szept. 4. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!