Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra kérjek időpontot a...

Mikorra kérjek időpontot a dokihoz?

Figyelt kérdés

Az előbb teszteltem pozit. Kb. 3 hetes lehetek.

Nagyon boldog vagyok.

2011. júl. 29. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
gratu!:) várj még 2 hetet sztem.
2011. júl. 29. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
amint lehet menj el. gratula a babához
2011. júl. 29. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagy gratula:)

Szerintem olyan 7 hetesen menj, akkor már van szívhang:) Ha van panaszod, akkor előbb.

2011. júl. 29. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. Bár most nagy dilemmában vagyok, hogy kihez menjek. A kislányomat Adorján Gusztávnál szültem, hozzá is jártam( Nyíregyháza), de most nem tudom mi legyen. Nagyon drágán szüleszt. Akkor volt 80,000, hát én ennyit még egyszer nem tudok fizetni. Pedig amúgy meg csak benne bízok, én is nála születtem anno. Nem tudom mit csináljak.
2011. júl. 29. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs panaszod, vagy az előző terhességednél nem volt komolyabb gond, akkor én simán megvárnám a 6-7 hetet.

A második babámmal 8 hetesen voltam először dokinál és semmiről nem maradtunk le.

2011. júl. 29. 20:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Akkor augusztus 2. felére kérek időpontot.
2011. júl. 29. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia először is Gratulálok:)Én is a héten kedden teszteltem pozitivat,és a dokim azt mondta,hogy fölösleges hamarabb menni,mint 6 hét.Engem 9-ére hivott uh-ra.
2011. júl. 29. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

én is nyíregyházi vagyok :)

az én orvosom dr.Fábián Antal, 2x szültem nála.

Én magánba jártam hozzá, 9.000 ft/alkalom. a szülésnél mi 50.000 ft.-ot adtunk neki. fel sem hozódott hogy mennyi lenne a szülés.ránk bízta. Ő szülész-főorvos, genetikus! Idősebb ember, tapasztalt én szeretem. Alapos és megbízható.

Nyíregyháza Új utca 35 szám. a rendelője a dokimnak.

elefonszám: 06-42/311-372. itt kell bejelentkezni hozzá.

2011. júl. 29. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!