Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra kaptál időpontot...

Mikorra kaptál időpontot Kaáliba bejelentkzés után konzultációra?

Figyelt kérdés
Én is szeretnék bejelentkezni de érdekelne mennyi időre kaptatok időpontot hónapok vagy hetek? Csak hogy tudjak mire készülni. Lombikos megbeszélésre mennénk, konzultációrakérnék időpontot. A győri Kaáliba. Köszi.
2010. jún. 17. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Kb. másfél hónap volt nekünk.
2010. jún. 17. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a tapolcai Kaáliba járok. Ott ugy volt, hogy a menstruáció első napján kellett hívnom időpontért őket. És a 20. napra hívtak be. Akkor ott megcsináltak több vizsgálatot is. Vérvétel mindkettőnknek, uh nekem, spermavizsgálat a férjemnek. És kb 1hónap múlva kellett menni a kiértékelésre, mert addigra volt meg minden eredmény.
2010. jún. 18. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!