Június 2-án volt az utolsó normális havim. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Június 2-án volt az utolsó normális vérzésem. Azóta volt kétszer egy nagyon kevés barnás folyásom. Nagyon fáradtnak érzem magam és állandóan wc-re kell járnom, főleg mostanában. Ahogy számoltam, jelenleg egy hetet késik a legutóbbo barnás folyáshoz képest. Nem védekeztünk a párommal, de nem ment el bennem.2007. szept. 9. 23:50
1/5 anonim válasza:
Hát igen előfordulhat! Ugyanis a barna folyás is lehet jele...hiszen nem jött már meg akkor sem rendesen!A jelek is utalhatnak rá, de persze lehet mástól is!Az nem jelent semmit hogy nem ment beléd a párod előtte is van olyan váladék amiben már van sperma!Csinálj egy tesztet feltétlen és megtudod!De igen ELKÉPZELHETŐ!!!
2/5 anonim válasza:
A tünetek alapján elég valószínű, hogy terhes vagy!
Vegyél egy tesztet!
3/5 anonim válasza:
ÉN A HELYEDBEN MÁR RÉGEN VETTEM VOLNA EGY TESZTET ÉS BOLDOGAN ÚJSÁGOLNÁM HA TERHES LENNÉK.HA VISZONT NEM AKKOR A DOKIT KÉNE SŰRGŐSEN FELKERESNI NEHOGY VALAMI GYULLADÁS VAGY MÁS PROBLÁMA LEGYEN
4/5 anonim válasza:
Sokat nem kell ezen gondolkodni és körmöt rágni.Irány a gyógyszertár és teszteld le magad.Ha már tudod,hogy jön a baba vagy éppen nem akkor végre megnyugodhatsz!!!
Szerintem ez a leglogikusabb amit tehetsz:)
5/5 anonim válasza:
Ha rendszeres a mensid, akkor kezdj el gyanakodni, hogy miért késik ennyit. Ha nem annyira rendszeres, akkor is vennék egy tesztet. Ha negatív lesz ha pozitív, szerintem mindenképpen menj el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!