Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs teszteket teszteltem...

Ovulációs teszteket teszteltem, érdekel valakit?

Figyelt kérdés

Megosztom veletek, hátha érdekel valakit. 3 féle ovutesztet teszteltem, mert kíváncsi voltam van e valami különbség. Különösen a digitális érdekelt.

Tesztek: 1.Clearblue digitális ár:7 db=6.500huf 2.One Step /vatera/ár: 7db=560huf 3.Gabriel ár:7db=3.600huf

13 CN, pozitív : [link]

Szintén 13 cn /vaterás és Gabriel teljesen egyforma vonalak/:

[link]

14 CN pozitív: [link]

Összesítés/ a digitális eredményt mosoly jellel jelöltem: [link]

Egyértelműen látszik, hogy a vaterás és a Gabriel között semmi különbség nincs. A digitális annyiban jobb, hogy egyértelműen megmondja hogy pozi vagy nega. Nem kell találgatni.

Az is új volt nekem, hogy a 16 cn-kor kettőt csináltam, egyiket 18órakkor másikat 20 órakkor. Jelentős a különbség.

Remélem hasznos voltam. Babázást kívánok mindenkinek! :)

2013. febr. 3. 10:20
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia! Megtennéd, hogy a képeket ismét feltöltöd, ha erre jársz, mert úgy tűnik, az elmúlt évek során eltűntek. Viszont engem érdekelne, hogyan is néz ki egy pozitív, mert kezdőként bénázok a saját tesztjeimmel. Köszönöm előre is!
2015. nov. 18. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!