Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap reggel leszek a nemvárt...

Holnap reggel leszek a nemvárt mensi utáni 4. napon, két napja negatívat teszteltem, de azóta sem jött meg. Mindig 28 napra pontosan jön meg, de nagyon fáj a hasam, totál megjövős érzésem van. Lehet hogy csak késik?

Figyelt kérdés
Reménykedem azért, lehet még baba ugye? Valaki volt már hasonló helyzetben?
2013. febr. 2. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem a nemvárt előtt 1héttel és a mensi után 2héttel is meg volt az az érzés hogy mindjárt megjön. Úgyhogy bármi előfordulhat én 2hét után teszteltem erős + :) 30hkm
2013. febr. 2. 18:13
 2/6 A kérdező kommentje:

én is reménykedem hogy így lesz, a kisfiammal is hasonlót éreztem, remélem kistesó van a dologban :)

gratulálok neked 30hkm :)

2013. febr. 2. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg, de a tesztem negatív....
2013. febr. 4. 11:40
 4/6 A kérdező kommentje:
sajnos még mindig negatív a tesztem....már aggódom
2013. febr. 7. 21:57
 5/6 A kérdező kommentje:
nem tudom jár e valaki még erre, de akkor mikor a kérdést feltettem sajnos megjött :( doki szerint volt egy kis zavar a mensimben, de 2 hónap múlva minden helyreállt, és újra 28 napra jön meg, és hétfőn pozítívat teszteltem, már a nemvárt napján, nagyon boldog vagyok, remélem minden rendbe is lesz :)
2013. jún. 13. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:
gratulálok!!!
2013. nov. 2. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!