Remenykedhetek?
Figyelt kérdés
Csutortokre nem vartam, nem is jott. Menszim 18. napjan kb 2napig volt nagyon pici verzes. 3honap Duphaston szedes utan ez az elso ,,tiszta" honap. lehet h most sikerult...2013. febr. 2. 21:48
1/18 anonim válasza:
Ha tesztelsz majd, akkor minden bizonnyal megtudod, hogy reménykedhetsz-e vagy nem ..
2/18 A kérdező kommentje:
igazan koszonom. nagyon sokat segitettel!
2013. febr. 2. 21:52
3/18 anonim válasza:
Most ne haragudj, de ebből senki nem fogja neked megmondani, hogy reménykedhetsz-e.
Számtalan terhességi tünet utalhat egy egyszerű megfázásra is.
5/18 A kérdező kommentje:
reggel az lesz, csak ez a 16 honap, h probalkozunk. Ti nem kapaszkodnatok minden aprosagba a helyemben? Koszi a megertest!
2013. febr. 2. 21:55
6/18 anonim válasza:
persze, hogy reménykedhetsz és mi/én nagyon drukkolok is neked,hogy pozit tesztelj...Akik pedig ilyen bunkók,hogy nem tudnak örülni más örömének és nem tudnak együtt érezni,azokkal nem kell foglalkozni,mert arra sem méltók.
Sok sikert kérdező.Holnap írd meg,hogy mi lett az eredmény.:)
7/18 anonim válasza:
Nem kell megsértődni, csak azért kérdeztem, hogy miért nem tesztelsz,mert már biztosan kimutatná. Remélem sikerült a baba!
8/18 A kérdező kommentje:
koszi, legalabb valaki megert. reggel irok!
2013. febr. 2. 22:03
10/18 anonim válasza:
természetesen reménykedhetsz bár az hogy véreztél nem jó jel, miért kell a duphaston? Mikor hagytad abba ebben a hónapban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!