Reménykedhetek, sokszor fordult már ilyen elő?
Figyelt kérdés
A múlt ciklusban teherbe estem, de sajnos az 5.hét körül el is vetéltem. Mennyire igaz az, hogy a szervezet még ilyenkor "emlékszik" a terhességre, vagyis könnyebben sikerül a baba? Most is vannak tüneteim, felfokozottabban, mint a múlt ciklusban volt.2013. jan. 27. 19:48
1/2 anonim válasza:
Én is úgy jártam mint te. Mi nem tartottunk szünetet az orvos is azt mondta nem kell. Most reménykedünk, hogy februárban nem jön meg és újabb babának örülhetünk, aki most már velünk is marad. Nem tudom ilyenkor több vagy kevesebb az esély, mert azt is mondják, hogy 2-3 hónap szünetet kell tartani, hogy a méhed újra megerősödjön. Lehet könnyebben esel teherbe, de nagyobb az esély, hogy elvetélsz. Nem tudom mi az igazság, de azt tudom, hogy ha a doki azt mondta próbálkozhatunk akkor miért is ne próbálkoznék már az első hónapban. Annyit viszont megfogadtam, hogy csak 2 hét késés után csinálok tesztet.
2/2 anonim válasza:
Sziasztok! Én is pont így jártam: jan. 4.-én lett egy halvány, de egyértelműen pozitív terhességi tesztem. Aztán elkezdtem barnázni, amit 10 nap vérzés követett. Kb. 5 hetes lehettem én is. A doki megállapította a korai vetélés tényét. Én el is felejtettem megkérdezni, hogy folytathatjuk-e, vagy szünetet kell tartani... A párommal úgy döntöttünk, hogy lesz, ami lesz alapon továbbra sem védekezünk. Remélem ezúttal sikeresebbek leszünk majd. De azt én is megfogadtam, hogy legalább 1 hét késés után fogok majd csak tesztelni- a doki ki is nevetett, hogy miért teszteltem akkor olyan korán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!