Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik. Reménykedhetek,...

2 napja késik. Reménykedhetek, vagy a palástfűteától késik? 2 hónapja szedek PreMenst.

Figyelt kérdés
Mindig 29-30 napja jön meg. Ebben a hónapban pár napja szúr a méhem, de mostanra enyhült. A cicijeim megnőttek és fájnak. De semmi mensis érzésem nincs.
2013. jan. 11. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
CSinálj tesztet. Ha a tüneteket terhesség okozza, akkor már a teszt is ki fogja mutatni. Hajrá:D
2013. jan. 11. 09:10
 2/11 A kérdező kommentje:
hát de semmi tünetem nincs azon kívül, hogy megnőtt a cicim. Ilyenkor már több tünetnek kéne lennie nem?
2013. jan. 11. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Nekem is csak a 7. héten jöttek a tünetek!
2013. jan. 11. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
OFF: Miért gondolod,h a palástfűtől késne? Én most kezdtem inni és ezért érdekelne:) Bocsi,h eltértem a kérdéstől.
2013. jan. 11. 09:37
 5/11 A kérdező kommentje:
nem tudom :) csak mert már nem hiszem el, hogy terhes lehetek esetleg :)
2013. jan. 11. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Én mikor ittam a teát 1 héttel előbb jött meg!
2013. jan. 11. 09:46
 7/11 A kérdező kommentje:
jaj lányok, akkor remélem baba miatt nem jön meg :)
2013. jan. 11. 09:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem a palástfűtől nem késett a menszim! Viszont a 3. teázós hónapban nem jött meg!Mert terhes lettem :D :D

Úgyhogy hajrá ,egy tesztet megér a napokban, nekem a nemvárt utáni 3.napon mutatta ki egyértelműen. Nemvárt másnapján csak azért teszteltem én is, mert nem jött meg. Tünetem egy szál sem volt, még cicifeszülés sem. A tünetek csak később jöttek. Viszont nekem az első teszt csak időn túl lett pozitív. Ezért vártam 2 napot a másikkal, az már félreérthetetlen volt :)

Szurkolok és mindenképp írd meg az eredményt :)))

38 hetes km

2013. jan. 11. 10:37
 9/11 A kérdező kommentje:
eddig reggel-este ittam egy bögrével, kb. 2-2 decit. Így folytassam tovább? A PreMenst pedig hagyjam abba? Vagy ráérek a pozi teszt után?
2013. jan. 11. 10:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Én egészen a pozi tesztig ittam a teát, sőt utána is, amíg nem kezdődött az émelygős "korszakom" :)

Premenssel kapcsolatban sajnos nincs tapasztalatom.

Én csak egyszer ittam 1 nap a palástfű teát, reggel, éhgyomorra egy bögrényit (1 ek. füvet forráztam le és hagytam állni negyed órát), után fél óráig nem ettem-ittam. De szerintem úgyis tökéletes, ahogy te iszod!

Szerintem a napokban érdemes lenne tesztelned, és akkor utána el tudod jobban dönteni, hogy szedjed-e a Premenset, ill. igyad-e a teát tovább. :)

8. válaszoló

2013. jan. 11. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!