Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv LH jósteszt. Reményked...

Pozitiv LH jósteszt. Reménykedhetek?

Figyelt kérdés
ma vagyok a 15-ik dpo-n.és reggel csináltam egy lh jósztesztet,ami erős pozitiv lett.(már volt ebben a hónapban peteérésem a 16-ik ciklusnapon,orvossal néztük)ma vagyok a 30-ik ciklusnapon a 33.ból.Még van 3 napom a mensiig,szerintetek reménykedhetek

2012. dec. 7. 14:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogyhogy ilyen hosszú a luteális fázisod? Jósteszt nagyon nem ér semmit, már engem is "becsapott", én többet nem is fogok csinálni. Reménykedni persze ettől függetlenül lehet, sőt kell is. Sok szerencsét!

2012. dec. 7. 15:01
 2/12 A kérdező kommentje:
a múlt hónapban a 14-ik napon volt pé. a 15-ik napon szúrtam egy tüszőrepesztőt(persze orvos tanácsára) ebben a hónapban azt mutatta az ultrahang a 14-ik napon,hogy lesz pé.de csak 2-3 nap múlva.megint tüszőrepesztő a 15-ik napon.és most gondoltam kipróbálom ezt a jóstesztelést sokan jót irtak róla,csak azt nem értem,ha tuti volt 15 nappal ezelőtt pé.akkor most miért erős pozitiv?
2012. dec. 7. 15:09
 3/12 A kérdező kommentje:
a délutánni lh tesztem is erős pozitiv.esküszöm nem értem.hogy miért.
2012. dec. 7. 15:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha már a 15. dpo-n vagy, akkor miért nem terhestesztet csinálsz? Az legalább biztos eredményt ad, nem csak reményt. Amúgy én sem értem, hogy miért 3 nap múlva nem várod a menzeszed, hiszen a luteális fázis kb. 14 napos, ergo már meg kellett volna neked jönnie. 1-2 napot esetleg ingadozhat, de nem 4-et. Szóval holnap reggel csinálj hcg tesztet.
2012. dec. 7. 17:25
 5/12 A kérdező kommentje:
csináltam terhességit is ma,csak 20 as erősségűt és persze negativ.amugy lehet holnap már megjön,mert a mult hónapban és az azelőttiben is 8-án jött meg,csak gongoltam hogy mivel később volt pé.(16 v 17 napon) igy tolódik.De már megint lóg az orrom,mert nagyon érzem,hogy megfog jönni.
2012. dec. 7. 21:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Úgy látom kicsit gondban vagy a szmolással. Ha később volt az ovud, akkor valóban csúszik a menzeszed is. Ha a 16-17. napon volt, akkor a 30-31. ciklusnapra kell "várnod" a menzeszed, tehát tegnapra-mára. Ebben az esetben viszont még nem lehetsz a 16. dpo-n, mert az az ovu utáni napokat jelenti. Nem onnantól kell számolni, mikor már látták az érőben lévő tüszőt, meg mikor megkaptad a tüszőrepesztetőt, hanem amikortól ténylegesen megrepedhetett.
2012. dec. 8. 10:30
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ.tudok számolni és azt is tudom,hogy mi az dpo.november 24-én volt pé.vagyis akkor repedt meg a tüsző tuti biztosra,azaz ma van a 15-ik dpo.
2012. dec. 8. 11:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, de a kérdésed leírása szerint már tegnap is a 15. dpo-n voltál. :) Ha most a hétvége folyamán nem jön meg, akkor hétfőn tesztelj reggeli első vizelettel. Drukkolok!
2012. dec. 8. 12:56
 9/12 A kérdező kommentje:
igazad van,köszi a drukkot,de megfog jönni,mert nagyon szúr a hasamba,csak azt nem értem,hogy mikor minden de minden rendben van és már nem is görcsölök rajta,miért nem akar sikerülni.ilyenkor mindig összeomlok egy kicsikét,de aztán megint felpörgök és reménykedek.
2012. dec. 8. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:
A férjed/párod is ki van vizsgálva?
2012. dec. 8. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!