34. heten jarok, azt hallottam ilyenkor joval kevesebbet mozognak mar a babak, hat az enyem ejjel-nappal mozog. Gyakran több oran keresztül, nagyon eleven, ez ugye jo igy?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 15:15
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem az utolsó napig nagyon eleven volt. Főleg az esti és hajnali órákban. Minden rendben volt a szülésnél is, és azóta is. Ugyanolyan eleven most, mint odabent volt. Ne aggódj, jó ez így.
2/3 anonim válasza:
Nekem is az utolsó napokig sokat mozgott.Én is aggódtam,hogy ez már nem normális, de szerencsére most 3 éves a kislányom és nincs semmi gond.
3/3 anonim válasza:
35 hetes vagyok. Nekem is nagyon aktív talán pár óra van amikor nem mozog egy nap. Örülj neki hogy érzed, lassan vége ennek az időszaknak :)
Ha sokat mozog az sose baj, ha nem mozogna akkor hogy aggódnánk!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!