Vásároltatok valamit a babátoknak, még mielőtt "megfogant" volna? Nagy butaság?
Miért húzod fel magadat, Kérdező? Felteszel egy kérdést, és odaírod kiegészítésképpen, hogy "nagy butaság?" Ez azt sejteti, hogy te magad bizonytalan vagy abban, hogy butaságot csinálsz-e a vásárlással. Utána meg lebutázol más válaszolót, mert más a véleménye.
Engem meg lepontoztak (talán te magad is? :)), mert azt írtam, hogy nem vettem semmit, csak a férjem egy lázmérőt, na bumm. Hű de rossz választ adtam. :)
A harmadik babánk jön, és semmi hátrányt nem szenvedünk azzal, hogy nem kezdtünk el vásárolgatni a fogantatásuk előtt. Mi meg így gondoltuk jónak, ennyi. :)
Én vásárolok a mai napig is, és? Kit érdekel.. Páran azt mondják, akik persze babonások, hogy nem jó dolog.
Nemrég vettük meg álmaim babakocsiját, használtan, kitűnő állapotban, jóval kevesebbért, mint újonnan.. Ezt a lehetőséget egyszerűen nem tudtam kihagyni, és párom szerint is jó döntés volt (pedig Ő nem az a dicsérős típus).
Örököltünk kisruhákat, azok félre vannak téve, és ha látok a turiban valami kis édes ruhácskát, én megveszem.
Sőt képzeld, nemrég sapikat varrtam. :)
Szerintem az butaság, hogy ennyire érdekel más véleménye.
14 évesen nyertem egy versenyt és lehetett ajándékok közül választani..egy rózsaszín cumitartót választottam,lassan 30 leszek,de eltettem,és várja,hogy legyen 1x egy kislányom.
A világban bárhol járok,látok vmi édes az adott országra jellemző babadolgot megveszem.A kisfiamra épp most lett jó az egyik ilyen ruhácska...összejött és viszonylag hamar a babánk..nem volt gond,hogy vettem ezt-azt.ja,és a férjemnek úgy mondtam meg,hogy elővettem a korábban vásárolt i love dades rucit..
Kedves 14-es válaszoló!Elolvastad figyelmesen a válaszaimat??Nem más "másjellegű" válaszára írtam, hogy butaság, hanem arra, hogy azért jön össze nehezen a baba, mert előre vásárolok/vásárol valaki!Szereintem elég érthető voltam, és azt is világosan megfogalmaztam, hogy mindenki maga dönti el, butaság e vagy nem....nem pontoztalak le, nem ér annyit nekem, egyszerűen nem értem, miért "esel" nekem, érthető voltam!
Többieknek köszönöm!
Szerintem nem butaság. Ezzel is érezteted vele hogy várjátok. :) Én most úgy tervezem hogy ha lesz szívhang, valami kis apróságot veszek neki:)
2 vetélésem volt, egy korai és egy 5 hónapos, addig eszembe se jutott, de mióta megtudtam hogy ez egy lelki gát lehet, már máshogy gondolom:)
Kedvesem, nem estem neked. Vsz. te nem olvastad el figyelmesen az én reakciómat. :)
Amúgy ha ilyen paprikás a hangulatod, akkor talán ma van ovud, inkább azt használd ki... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!