Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Okozhat e menseshez hasonlo...

Zsofi.L kérdése:

Okozhat e menseshez hasonlo gyenge gorcsokat mikor kimarad a mensesem? Szamithatok ra hogy pozitiv lesz a teszt?

Figyelt kérdés

#pozitiv test
2013. febr. 1. 07:18
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
haliho meg mindig semmi mostmar kezdhetek aggodni?
2013. márc. 17. 05:59
 42/52 anonim ***** válasza:
Aggódni semmikép ne aggódj.Hát innentől rád van bízva.Ha bátor vagy és nem félsz az esetleges csalódástól akkor csinálj egy tesztet.Ha nem akarsz csalódni akkor bizony még várnod kell.
2013. márc. 17. 08:07
 43/52 A kérdező kommentje:
de ha most testelek az meg nem lesz korai?
2013. márc. 18. 18:52
 44/52 anonim ***** válasza:
Hát az is lehet hogy még picit korai lenne,k.b. most lehetsz a mensid 28. napja körül ha jól számolom.Az az igazság hogy nálad nem egyszerű számolni.Írod hogy hol megjön aztán elmúlik aztán megint megjön.Amikor a kérdésed kiírtad az a ciklusod pedig jó hosszúra sikerült.Így már kezdek tanácstalan lenni hogy mikor is kéne hogy meg jöjjön,vagy is ne jöjjön meg.A hőmérőzést nem próbáltad még?
2013. márc. 18. 20:59
 45/52 A kérdező kommentje:
meg nem hogy mukodik?
2013. márc. 19. 07:09
 46/52 anonim ***** válasza:

Tudnivalók a hőmérőzésről

A testhőmérsékletet mindig reggel, közvetlenül ébredés után kell mérni. Lehetőség szerint még a mosdóba se menj ki előtte, hanem inkább gyorsan ess túl rajta, mert akkor lesznek legpontosabbak az eredmények. Természetesen előfordulhatnak napok, amikor ezt nem tudod megoldani, vagy elfelejted a mérést, akkor se ess kétségbe, vezesd tovább a hőmérsékleti görbéd adatait, mintha mi sem történt volna. Segít a lehető legpontosabb görbe kialakításában, ha az adatokat minden nap ugyanabban az órában méred. Neked kell eldöntened, mennyire törekszel megbízható eredményre.

A hőmérőzéshez bármilyen lázmérőt használhatsz. Nagyon fontos! A testhőmérsékletet a nyelv alatt kell mérni. A hónaljban mért testhőmérséklettel semmire sem mész, egy lapos, szinte értéklehetetlen görbét kapsz,

Összefoglaló információk a saját hőmérsékleti görbéd értékeléséhez

Hőmérsékleti adatok:

A testhőmérséklet a ciklus folyamán össze-vissza ingadozik, bár nagyjából egy tartományban, 37 C fok alatt mozog, kivéve, ha időközben megbetegednél.

Ovuláció előtt a testhőmérséklet pár fokkal leesik.

Ovulációt követően a hőmérséklet emelkedésnek indul, és a progeszteron hormon termelődésének köszönhetően 37 C fok közelébe kerül, vagy akár afölé is emelkedik.

A menstruáció előtt – némelyeknél a menstruációt követően - a hőmérséklet ismét leesik, mert megszűnik a progeszteron termelés.

A terhességed egyik valószínű jele, hogy a testhőmérsékleted nem esik vissza.

A mért adatok nyilvántartására nekem tökéletesen megfelelt a Ciklus.hu ingyenesen használható weboldal. Itt az adatok rögzítését követően a rendszer automatikusan megrajzolja a görbét, és segít az egyéb információk tárolásában is.

2013. márc. 19. 20:41
 47/52 anonim ***** válasza:

Beszúrom az én terhes görbémet hogy tanulmányozd kicsit.

[link]

Nem rossz dolog ez a hőmérőzés,én k.b. 4 hónapig csináltam.Ezáltal jobban megismertem a testem működését.

2013. márc. 19. 20:46
 48/52 A kérdező kommentje:
minden keppen megfogadom a tanacsot. elkezdem csinalni. es hogyam tusok en is vezetni egy ilyen gorbet? van nete ra lehetoseg? koszi mindenkinek
2013. márc. 20. 04:15
 49/52 anonim ***** válasza:
Érdemes kipróbálni.Csak az a lényeg hogy rendesen kell vezetni és mindent be kell tartani.4-5 óra alvás legyen meg a mérés előtt.Rögtön ébredés után mérni,még mielőtt kikelsz az ágyból.Az is elég fontos hogy nagyjából azonos időben történjen a mérés.Én például hétvégén is beállítottam az ébresztőt,felkeltem,mértem és utána aludtam tovább.Persze,tudod vezetni a neten.Én 2 oldalon is vezettem.Az egyik a ciklus.hu a másik a tervezettbaba.hu.Regisztráció után itt tudod vezetni a görbédet.Nincs,mit.Segítek ha tudok.
2013. márc. 20. 21:04
 50/52 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat mindenkinek!
2013. márc. 21. 00:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!