Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Okozhat e menseshez hasonlo...

Zsofi.L kérdése:

Okozhat e menseshez hasonlo gyenge gorcsokat mikor kimarad a mensesem? Szamithatok ra hogy pozitiv lesz a teszt?

Figyelt kérdés

#pozitiv test
2013. febr. 1. 07:18
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok megint en lennek... Lenne egy nagyon fontos kerdesem!! Most ebben a honapban 5.en jott meg a mensesem es 8. vege is lett de most vettem eszre megint kezd... meg nem verzik csak olyan barnas valadik szeru. Hogy lehet hogy megint megjott ? Jelenthet ez egyaltalan babat? koszi a valaszt elore is amint tudsz irj. Nagyin fontos!!!
2013. febr. 19. 06:18
 32/52 anonim ***** válasza:
Szia!Ha azt irod hogy 5.én jött meg akkor számoljunk....szóval menses nem lehet ilyen korán.Ahogy számolom akkor pont ma vagy középidőben,én inkább az ovudra gondolok.Van akinél jeletkezik némi vérzés vagy barnázás peteéréskor.Érzel is valami erre utaló jelet?Szurkálás a petefészkednél?Görcsök?Persze azért ne vedd készpénznek amit irok,orvos sajnos nem vagyok.Csak találgatok,és nem biztos hogy igazam van.Dokinál nem jártál?
2013. febr. 19. 07:11
 33/52 A kérdező kommentje:
Most ma hogy felkeltem elontott a ver szoval rendesen verzek mint ja meg lenne. gorcsol os meg a mehemnek olyan fora erzes nem tuson leirni! akkor szerintem ez mar nem lehet peteeres ha vatzem... fel hivom ma az orvosomat azyan megtudom. koszi a segitseget.
2013. febr. 19. 19:43
 34/52 anonim ***** válasza:
hát ha már erős vérzés akkor az már nem peteérés.Igen beszélj orvossal,mert ez így nincs rendbe hogy a két menzeszed között csak 14-15 nap telt el.Amikor meg feltetted a kérdést akkor meg mennyit késett.Ehhez én már kevés vagyok....irány a doki.Megírod majd hogy mit mondott a doki ,ha megjártad?
2013. febr. 19. 21:27
 35/52 A kérdező kommentje:
holnapra van idopontom minden keppen leirom hogy mi lett csak tudod az a furcsa hogy igy a nap vegere meg megint csak ilyen barnas cucc... nem ertem mostmar tenyleg ossze vagyok zavarodva.
2013. febr. 20. 00:31
 36/52 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy össze vagy zavarodva én sem értem ezt.De a doki majd mond neked valami okosat.Várlak majd a hírekkel:)
2013. febr. 20. 09:04
 37/52 anonim ***** válasza:
Na mit mondott a doki?
2013. febr. 21. 00:39
 38/52 A kérdező kommentje:
nem mindott sajnos semmi okosat... :(
2013. febr. 27. 04:47
 39/52 A kérdező kommentje:
sziasztok megint en lennek. Amint irtam 5. en megjott de utanna masfel hetre megint azaz 18 an es most ott jaok hogy meg mindig nem jott meg lehet hogy terhes vagyok 18. á tol mai napig volt sex vedekezes nelkul.... most mit tegyek teljesen felborult a ciklusom.
2013. márc. 12. 04:18
 40/52 anonim ***** válasza:
Szia!Hát ha 18.-ától számoljuk akkor a mai napig 22 nap telt el.Még nagyon hamar lenne ha megjönne megint.Nyugi várj még szerintem pár napot és kiderül.És ne aggódj ha meg is jön,lehet hogy a következő ciklusod már helyre áll.De hátha nem is jön meg..........:)
2013. márc. 12. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!