Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak a férjemmel?...

Mit csináljak a férjemmel? Miért nem 'partner' ebben?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, a férjem pedig 37. tíz éve vagyunk egy pár, lassan kilenc éve pedig házasok vagyunk, de a baba továbbra sem jön. velem az orvosok szerint minden rendben és makk egészséges vagyok. voltam már vagy hatmillió vizsgálaton, egyik jobban fájt mint a másik, de állítólag tényleg teljesen egészséges vagyok. tehát kizárásos alapon a férjemmel lehet valami gond, de ő ezt nem hajlandó beismerni. mindig csak azt mondja, hogy ha ő belehúz, akkor bizony bababumm lesz. valamelyik nap is már magamból kikelve ordítottam vele, hogy akkor húzzon bele, mert nem bírom tovább. nem tudom, hogy 9 év alatt hány terhességi tesztet csinálhattam meg, de már nagyon el vagyok keseredve... a lényeg, hogy kértem a férjemnek, már legalább háromszor beutalót, hogy őt is megvizsgálják, de egyszer sem ment el, mert mindig lett hirtelen valami fontos dolga. persze, az anyósomtól meg csak azt hallgatom, hogy valamit biztos tettem tini koromban, amitől most nem lehet gyerekem, mert bizony az ő fiacskája az makk egészséges. szerintetek mit tegyek? lassan semmi más kapcsolat nincs köztünk, csak érzelemmentes szex. én feladtam a munkámat (már 3 éve) hogy a leendő babánkra tudjak a leginkább koncentrálni, de ugye baba még mindig nincs.... kezdek belebolondulni a folytonos egyedüllétben itthon és bezzeg a férjem nem megy orvoshoz. hogy küldhetném el??

előre is nagyon szépen köszönöm!!!

2013. jan. 31. 19:18
1 2
 11/20 sumergo ***** válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet, az anyós szövege dettó, annyi kivétellel, hogy én nem vártam ennyit, és tudtuk, hogy nálam biztosan gond van, mert volt méhenkívülim. De tudtam, hogy szeretnék gyereket. Ezért kértem időpontot a meddőségi központba, és megkértem, kísérjen el. Onnan elindult a vizsgálatok sora, és bármennyire nem akarta a vizsgálatokat, ott ezt már nem merte mondani. Úgyhogy szépen elvégezték mindet. Te is kérj időpontot, és NE világosítsd fel, hogy ott már el is kezdik a vizsgálódást. Hidd el, nem fog onnan már megfutamodni. Ha pedig kerek-perec kijelenti, hogy nem hajlandó elkísérni, akkor egy komoly beszélgetés előtt álltok, aminek te inkább tudhatod a végkimenetelét. Sok sikert!!!!
2013. jan. 31. 21:42
 12/20 frászkarikaborsó ***** válasza:
84%
Már bocs, de ha 9 éve próbálkoztok és ő még egyetlen vizsgálatra sem ment el, akkor nem mostanában változott meg. Szerintem egy ilyen helyzetben ALAP hogy először a pasi vizsgálatja meg magát neki ugyanis a mintaleadás még annyi fájdalommal sem jár mint egy vérvétel. Nagyon mocsok dolog elnézni miközben a nő fájdalmasabbnál fájdalmasabb vizsgálatokat csinál végig. Nyilvánvaló hogy ezt a babát nem akarjátok egyformán.
2013. jan. 31. 21:43
 13/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a sok választ először is!!

Ami a vizsgálatokat illeti, mindig magánorvosnál voltunk és ott volt velem, de a téma ugyebár csak én voltam...

Abban pedig biztos vagyok, hogy szeretne gyerekeket. Látom rajta, amikor a nővére lányival van, hogy csillog a szeme, jön megy velük, játszik. Szinte velünk nem is foglalkozik, csak a gyerekekkel. Biztos vagyok benne, hogy szeretne ő is sajátot.

amúgy.... nem olyan könnyű őt elhagyni. nekem csak ő van egyedül. nincsen családom, ő jelent nekem mindent. és tény, hogy nagyon fáj amit csinál, de nagyon szeretem. és a mai napig nagyon jól esik amikor (igaz, most már egyre ritkábban) de mondjuk már félálomban van, én bemászok az ágyba és ösztönösen magához húz. vagy fogja az utcán a kezem, meg ijenek.

nagyon nem tudom, hogy mit tehetnék...

2013. febr. 1. 06:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

De komolyan, azért nem dolgozol, mert majd egyszer talán lesz gyereked? be fogsz csavarodni.

Menj el egy nődokihoz, és beszéld meg vele, hogy Ő mondja meg a férjednek, milyen vizsgálatok kellenek neki, mert veled minden ok.

2013. febr. 1. 06:49
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
sziasztok!! sok hasznos tanácsot kapott a kérdező és sok mindennel egyet is értek!! a férfiak nem úgy állnak a vizsgálatok elé mint mi nők!! ők inkább halasztják és halasztják!! nem szeretnek dokihoz járni mondjuk ki szeret! nekik ez megalázó bár nekünk is! én legalább fél évet könyörögtem a páromnak mire elment a dokihoz! ultimátumot adtam neki! tudom nem szép de már elegem lett! nálunk első sorba a páromnál van a baj és nem is kicsi! elég nehézkesen megy a folyamat mert a párom a munkahelyéről nem igazán tud eljönni! bár én lombikozok (fogok) de semmit nem tennék máshogy ahogy tettem!! anyósról én se írnék semmit!! én szerencsés vagyok mert anyósék támogatnak és minden eshetőséget elfogadnak! bár nem is igazán érdekel a véleményük!! az hogy nálad minden rendbe van az azt jelenti ,hogy valami csak nem stimmel a párodnál!! nem nagy cucc a sperma vizsgálat!! szépen elmagyarázod neki hogyan is történik és egyből máshogy fog gondolkodni!! ha meg nem akkor ultimátumot adnék neki!! főleg akkor ha tényleg a férjednél van a baj akkor elsorolnám neki ,hogy lombik alatt nekünk mennyit kell szúrni magunkat mennyi helyre kell menni!! a páromnál ez hatott!! bocs egy kicsit hosszúra sikerült!! lombikos!!
2013. febr. 1. 07:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Egyetértek az előttem szólóval! Kedves kérdező, próbálj meg beszélni a férjeddel, hogy téged ez nagyon bánt, annyi mindenen mentél már keresztül, ez a legkevesebb, hogy ennyit ő is bevállal. Hát legyen már férfi!!! Először itt mutassa meg, hogy férfi!

Én párom is volt kivizsgáláson, ő sem szívesen ment, de látta én miken mentem keresztül és azokután ő is szó nélkül megvizsgáltatta magát. Ha tényleg semmi úton-módon mégsem hajlandó elmenni, akkor meg egy próbát megérne, hogy fer14-et szedne a férjed 3 hónapon keresztül, ez javítja a spermák minőségét (feltéve ha ez a probléma jobb esetben). A helyedben keresnék valami munkát, mert az sem jó , ha valaki rágörcsöl és éjjel-nappal ezen forog.

2013. febr. 1. 12:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett!érdekel hogyan alakult a sorsotok! Még ha arról lenne szó, hogy csak donorral lehetne babátok és ezért viselkedik így a párod de így sajnos nem értem õt! Bocsi! Nem akarom elítélni! lombikos!
2013. febr. 1. 12:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld meg először rávenni a spermavizsgálatra. A legtöbb magánrendelésre már otthonról lehet mintát vinni és ha nem akarja a fizikai vizsgálatot, akkor nemet mond, de már a minta eredményéből sok minden kiderül, h van-e valamilyen problémája vagy nincs.
2013. febr. 1. 15:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Én 3 év sikertelenség után megyek spermavizsgálatra. 38 éves vagyok, eddig fel sem merült hogy gondok lehetnek velem csak mikor a menyasszonyom célozgatott erre és a nőgyógyász is rendben talált mindent. Sajnos a környezetszennyezés, kémiai anyagoktól szennyezett táplálék súlyosan befolyásolja a férfi ivarsejtjeit. Ráadásul nem a férfi tehet róla! Hónap végén kiderül hogy mi a helyzet nálam, bízom nem vesznek félvállról az urológián.
2013. okt. 10. 13:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ha jársz még erre és olvasod, leírnád, hogy mi történt veletek?
2014. máj. 3. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!