Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eljutottunk arra a pontra a...

Eljutottunk arra a pontra a férjemmel, hogy belevágunk egy átjárhatósági műtétbe. Azt nem tudjuk, hogy ezt a saját nőgyógyászom is elvégzi-e vagy csak az arra kijelölt helyeken mint pl: Pest vagy Pécs. Milyen egy ilyen műtét?

Figyelt kérdés
Már lassan 5 éve nem jön össze a baba de egyikőnknél sem találtak gondot okozó problémát.

2013. jan. 28. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt anyámnak csinálták. Fájdalmas. Szerintem megcsinálja. Gyulán majdnem minden orvos csinálja. Remélem összejön utána a baba.
2013. jan. 28. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem nevezném műtétnek, inkább csak egyfajta vizsgálatnak, ami mindössze pár percet vesz csak igénybe, és néhány óra múlva haza is lehet menni.

Nekem személy szerint nagyon fájt, de csak az, amikor a méhszájat azzal a csipesz vagy fogó-szerűséggel szétnyitották. De ez egyébként egyénfüggő, sokan meg sem érzik, vagy csupán kellemetlennek mondják.

Nincs arra kijelölt hely, a nőgyógyászok "munkakörébe" ez is beletartozik, így bármelyik kórházban, ahol van nőgyógyászat, elvégzik.

2013. jan. 28. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Kórházban tudják megcsinálni kérdezd meg a dokid.
2013. jan. 28. 17:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor most már csak meg kell beszélnünk a dokimmal,hogy vállalja-e. Kb.mennyi idő telt el a megbeszéléstől a vizsgálatig?
2013. jan. 29. 05:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én arra már sajnos nem emlékszem, több mint 10 éve volt...
2013. jan. 29. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Mint már írták ez nem műtét, "csak" egy vizsgálat. Nekem fájt, de el van záródva a petevezetékem, így a kontrasztanyag nem tudott átmenni, ezért feszített nagyon.
2013. jan. 29. 23:50
 7/7 A kérdező kommentje:
És segített a kontraszt anyag az elzáródásban, vagy továbbra is el van záródva? Ha igen mi a következő lépés? Mennyit vártál a kontrasztos vizsgálatra?
2013. jan. 30. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.