Légmell műtét után vérhigitó injekció beadása saját magamnak?
Figyelt kérdés
Ilyen létezik hogy magamnak kell beadni??
Nem mondtak el semmit mit hogy csináljak csak azt hogy naponta kell, de hogyan?? Félek!!!
Köszönöm a válaszokat!!
2011. ápr. 18. 18:53
1/8 anonim válasza:
Fraxiparint kaptál?
Bőr alá kell adni, úgy, hogy össezcsíped a bőrt, majd a börfelületre derékszögben tolod be a tűt, tövig. Aztán beinjektálod, majd kihúzod. Hát ennyi lenne. Ha nem vagy szakmabeli, megértem, hogy idegenkedsz ettől. Nővér is beadja szerintem, érdeklődj. Esteleg egy vállalkozókedvű családtag.
2/8 anonim válasza:
Én megkérdeztem volna azért.
De ha nem mered, a háziorvosod, vagy az asszisztense biztos megmutatja hogy kell, vagy beadja elsőre.
3/8 anonim válasza:
Jobb ha megkérsz valakit szomszédot, vagy megkéred a körzeti nővért menjen ki beadni. Ha magadnak adod figyelj a mennyiségre és a levegőt feltétlenül nyomd ki. Sebbenzinnel fertőtlenítsd le mielőtt beadod a helyét.
4/8 anonim válasza:
A gyógyszer dobozában lévő betegtájékoztatóban pontosan le van írva a használat. Ha nincs meg, írd le az injekció nevét és elküldöm a leírást.
5/8 anonim válasza:
Igen, magadnak kell sajnos. Ez nálunk a társasházban úgy működik,hogy anyu, aki nővér volt, na mindenkinek ő adta be 20 éven keresztül..senki nem merte magának.Lehet fenékbe is.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, ment a pont mindenkinek. :) Fraxiparint kaptam. Hiába kérdeztem az orvost, nem mondott el semmit az injekciót doboz és tájékoztató nélkül kaptam. Reggelente kell csinálnom. :( Köszönöm mindenkinek
2011. ápr. 18. 20:17
7/8 anonim válasza:
A lenti oldalon kattints a "PIL" feliratú kockára, 3. oldalon van a leírás:
8/8 anonim válasza:
Pontosabban 2. oldal, 3. ponttól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!