Biológiai óra? Mi van velem?
Létezik olyan, hogy "beindul a biológiai órám"? Kb. 1 éve szó szerint gyötör a vágy egy kisbaba után. Annyira szeretnék saját babát, hogy már néha sírhatnékom van. Párommal 2 éve vagyunk együtt, ő is szeretne kisbabát, de először kellene egy saját lakás... Ezt értem és tudom, hiszen nem lehet a bizonytalanba beleültetni egy kisgyereket.
Most abban reménykedek, hogy 2 év múlva, mire elvégzem a sulit, lesz saját lakásunk, és tudok pénzt keresni a szakmámmal.
Éassan úgy érzem, belebetegszem. Már olyanokat álmodok, hogy nagy pocakom van. A boltokban mindig nézem a picinyke ruhákat, és olvadozok...
Hogy bírjam ki?
Párom tudja, hogy nagyon szeretném már, és ő is nagyon szeretné.
Amúg 19 éves múltam...
Én szívesen festek, és garantáltan olcsóbban, mint a cégek, de nem feltétlenül rosszabb minőségben =) Esetleg ha komoly az elhatározás, írhatsz privit, és megbeszélhetjük =)
El sem hiszem, mi történt, barátommal albérletet nézünk =)
Kalkulálunk, számolgatunk... Lehet, hogy 2-3 hónap, és ...? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!