Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biológiai óra? Mi van velem?

Biológiai óra? Mi van velem?

Figyelt kérdés

Létezik olyan, hogy "beindul a biológiai órám"? Kb. 1 éve szó szerint gyötör a vágy egy kisbaba után. Annyira szeretnék saját babát, hogy már néha sírhatnékom van. Párommal 2 éve vagyunk együtt, ő is szeretne kisbabát, de először kellene egy saját lakás... Ezt értem és tudom, hiszen nem lehet a bizonytalanba beleültetni egy kisgyereket.

Most abban reménykedek, hogy 2 év múlva, mire elvégzem a sulit, lesz saját lakásunk, és tudok pénzt keresni a szakmámmal.

Éassan úgy érzem, belebetegszem. Már olyanokat álmodok, hogy nagy pocakom van. A boltokban mindig nézem a picinyke ruhákat, és olvadozok...

Hogy bírjam ki?

Párom tudja, hogy nagyon szeretném már, és ő is nagyon szeretné.

Amúg 19 éves múltam...

2009. szept. 2. 20:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia!A 19év valóban semmit nem jelent és 17 voltam mikor megszületett a kisfiam:) Szorítok neked,hogy ugy alakuljon ahogyan vágysz rá illetve vágytok:)
2009. szept. 7. 21:57
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
én szeretnék a falra micimackó figurát neki.. :)
2009. szept. 8. 14:46
 33/35 A kérdező kommentje:

Én szívesen festek, és garantáltan olcsóbban, mint a cégek, de nem feltétlenül rosszabb minőségben =) Esetleg ha komoly az elhatározás, írhatsz privit, és megbeszélhetjük =)

El sem hiszem, mi történt, barátommal albérletet nézünk =)

Kalkulálunk, számolgatunk... Lehet, hogy 2-3 hónap, és ...? =)

2009. szept. 8. 20:44
 34/35 anonim ***** válasza:
16.22-es één vagyok a 18 éves lány.Az én párom úgymond be is adta a derekát a gyerekvállalásba,meg nem is.Az ovu napkor együtt voltunk,és belém élvezett el,meg az azt következező napon is.Persze előtte megbeszéltük.Nos tegnap újra együtt voltunk,és már nem akart elmenni bennem,nem is ment el,úgy mondván "már túl sokan lennének odabent."Tudom,hogy szeretne gyereket még,többet is,és ha jönne örülne neki,viszont azt is látom rajta,hogy nem is bánná ha nem is jönne.Olyan furcsa.Bár ahogy írtam,ez az első hónap,hogy az ovu-kor elment belém.Ezelőtt határozottan nem akarta.Mert hogy a suli!Ebben teljesen igaza volt míg gimis voltam,én sem akartam.De a fősuli nem olyan kötött,főleg levelezőn.Már nagyon kíváncsi vagyok ,h. meg e jön e!De remélem nem.Sok sikert nektek.:)
2009. szept. 9. 12:44
 35/35 anonim ***** válasza:
Sok sikert a picihez, remélem hamar összejön. :)
2009. szept. 9. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!