Biológiai óra? Mi van velem?
Létezik olyan, hogy "beindul a biológiai órám"? Kb. 1 éve szó szerint gyötör a vágy egy kisbaba után. Annyira szeretnék saját babát, hogy már néha sírhatnékom van. Párommal 2 éve vagyunk együtt, ő is szeretne kisbabát, de először kellene egy saját lakás... Ezt értem és tudom, hiszen nem lehet a bizonytalanba beleültetni egy kisgyereket.
Most abban reménykedek, hogy 2 év múlva, mire elvégzem a sulit, lesz saját lakásunk, és tudok pénzt keresni a szakmámmal.
Éassan úgy érzem, belebetegszem. Már olyanokat álmodok, hogy nagy pocakom van. A boltokban mindig nézem a picinyke ruhákat, és olvadozok...
Hogy bírjam ki?
Párom tudja, hogy nagyon szeretném már, és ő is nagyon szeretné.
Amúg 19 éves múltam...
Mi óvszerrel védekezünk...
Mostanában anya is nehezíti a "dolgomat", ugyanis a múltkor vásárlás közben megkérdezte, vehet-e majd az unokájának, ha lesz, kis ruhákat? ... nem tudom, hogy jutott eszébe...
Viszont a pénzügyi dolgaink kezdenek beindulni. Amit 2 évig kapunk családi pótlékot utánam, anya az én számlámra utaltatja =)
Nagyon aranyos vagy, hogy ennyire vágysz rá, de ha nagyon, de nagyon vágysz rá, idő előtt (úgy értem, lakás, meg miegymás előtt), akkor csak magadat emészted fel vele. Én 22 éves korom óta szeretnék szereket, akkor mentem férjhez, imádom a páromat, meghalnék érte. Nem tudom, hogy bírtam ki azt az 5 évet, amit ő haladéknak adott az esküvő után, hogy annyit várjunk még. Talán az nagyon sokat segített, hogy velünk állandóan történt valami: páromnak több munkaváltás, saját cég indítása, lakásvásárlás, költözés, kocsivásárlás nagyon sok hercehurcával, nekem munka, majd munkaváltás, majd karrierépítés, majd nyaralástervezés, egyetemre beiratkozások, utána kimaradások, stb. Az is sokat segített, hogy sosem voltam egyedül, volt egy imádnivaló óriásschnauzerünk, aki mindig az ajtóban várt, mikor hazaértem, volt, kihez szóljak, kit babusgassak, akinek vásároljunk, kutyakozmetikushoz hordjuk, és minden egyes frizuraigazításnak úgy örültünk, mintha valami óriási dolog történt volna velünk. Próbáld meg te is ilyesmikbe ölni az energiádat. Mert igaz, hogy amíg nincs saját házatok, nincs, mit szépítgessél, nem lesz babaszobátok, stb.
Én még csak 20 hetes vagyok, de még most is csak egyik napról a másikra gondolkozok, a baba kelengyéje még csak részben van meg. Most az a fontosabb, hogy miket kell átrendezni a lakásban, miket kell még vásárolni a babakelengyén kívül. A férjemmel esténként ki szoktunk állni az udvarra és onnan tervezgetjük, hova mit fogunk építeni a házon. És azt tervezgetem, hogy mikor vásárolunk két kutyuskát (akiről írtam, ő sajnos meghalt), mikor teszem le a sofőrsulit, és mikor tanulok a holnaputáni vizsgámra. És azt is tervezgetem, hogy mennyit kellene dolgozzak, hogy meglegyen a pénz a babakelengyére.
Boldog tervezgetést, nagy-nagy kitartást nektek!
utsó! És kedves kérdező, én is hála Istennek külön lakásban élek a párommal a szülőktől távol :)
és én is ovodapedagógiát szeretnék tanulni :)
21 éves vagyok, és annyira kéne nekem is egy bébi. Tényleg szeretném ápolni, gondoskodni róla, meg nevelni...venni neki kiscipőt...áhh..el sem lehet mondani h mennyire boldoggá tenne.
Nem is érdekel mások véleménye, én kiéltem magam, a párom is (ő 26 éves)...szóval jó lenne picurka.
És a ti párotok hogy áll a témához?
Kedves leendő kismamik! boldog babázást kívánok nektek =)
Ma voltam egy barátomnál, akinek 28 hetes pocaklakója van. Érdekes érzés volt, hogy akár már nekem is lehetne...
Barátom teljesen az én véleményemet és hozzáállásomat osztja. Nagyon szeretne ő is babát. De ő is tanul...
Most úgy néz ki, hogy 2 év múlva, ha végzünk, beindúlhat a baba-hadművelet.
Persze feltétel a lakás. De addigra szerzünk munkát mindketten.
jut eszembe, nem akar valaki a babaszobája falára mesefigurákat, vagy valami ilyesmit? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!