Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most akkor, hogy is van?

Ez most akkor, hogy is van?

Figyelt kérdés

Ha valaki "mindenáron" ikreket szeretne a lombik programmal megvalósítható? (azt tudom, hogy nem szokott mindig elsőre sikerülni!)

De olyat olvastam, hogy ikreket akartak a szülők, de csak egy baba fogant meg. Ez lehet? És ennek mekkora az esélye?

2013. jan. 30. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem a kérdésed. Lombikkal persze nagyobb az esélye ikreknek, mert általában több embriót ültetnek vissza. De csak azért nem mehetsz lombikra, mert ikreket akarsz. Azok számára van a lombik, akiknek más módon nem lehet gyerekük. És egyébként az sem garancia az ikrekre, gyakran teljesen sikertelen lesz a lombik, vagy csak az egyik baba marad meg.
2013. jan. 30. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ikreket természetes módszerrel nem lehet "rendelni", az vagy lesz, vagy nem. Lombik programra viszont csak azok jelentkezhetnek, akiknél a természetes módszer nem hozza meg a kívánt gyermekáldást. Ahogy az első válaszadó is írta, ennél azért nagyobb az ikerterhesség lehetősége, mert több embriót ültetnek be, a nagyobb kockázat miatt. Nem azért, mert a szülők ikreket akarnak. Valóban megtörténhet, hogy a több embrióból csak egy tapad meg, vagy időközben megáll a fejlődésben valamelyik.
2013. jan. 30. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha sok pénzed van, akkor van olyan intézet Mo-on is, ahol akkor is lombikozhatsz, ha nem bizonyított, hogy természetes úton nem eshetsz teherbe, és akár több embriót is beültethetnek. Ettől persze még nem garantált, hogy tényleg ikrek lesznek vagy egyáltalán 1 is megtapad közülük.
2013. jan. 31. 11:03
 4/5 A kérdező kommentje:

És egy ilyen "nem vagyok jogosult" program körülbelül mennyibe kerül! (nem pontosan csak úgy kb.)

Amúgy erre voltam kíváncsi! (amit az utolsó írt!)

2013. jan. 31. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Versey 1,2 M Ft, itt írta valaki pár napja
2013. febr. 1. 11:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!