Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon rosszak ezek az eredmén...

Nagyon rosszak ezek az eredmények (cukorterhelés)?

Figyelt kérdés

Vércukor 0' : 4.0 mmol/L

vércukor 30': 7.0 mmol/L

vércukor 60': 6.0 mmol/L

vércukor 90': 5.9 mmol/L

vércukor 120': 4.4 mmol/L

Inzulin 0' : 10.7 mU/L

inzulin 30': 125.2 mU/L

inzulin 60': 124.3 mU/L

inzulin 90': 211.0 mU/L

inzulin 120': 63.7 mU/L

2013. jan. 30. 14:18
1 2
 11/13 frászkarikaborsó ***** válasza:

Ez bizony IR. Fogd fel úgy hogy végre megvan a gond, és lehet kezelni, és már nem kell sokáig várnod a babára. Én örültem mikor megkaptam a kb hasonló eredményeimet, nem azért mert marhára hiányzott hogy életem végéig diétára legyek ítélve, hanem mert végre meglett hogy mi a bajom.

Ha normális a dokid, akkor metformin tartalmú gyógyszert fog neked felírni, alkattól függ hogy pontosan melyiket. Amellett hogy elkezded szedni, diétáznod kell, és ha eddig nem tetted, rá kell szoknod a rendszeres testmozgásra. Ez a 3-as kezelés arra jó, hogy a normál, mindennapi életed úgy alakítsd, hogy az inzulinod ne menjen fel ilyen magasra. Ennek köszönhetően megszűnnek a tüneteid (ha voltak), és a teherbe esés esélye is megnő. Persze kell hozzá pár hónap, de kitartás... az eredmény biztosan meglesz.

2013. jan. 30. 18:23
 12/13 A kérdező kommentje:

Most látom, hogy össze-vissza írta ki a válaszomat, de valószínű azért, mert telefonról írtam.

Valószínű hogy írnak fel gyógyszert. pénteken megyek dokihoz (diabetológushoz).

És ezek az eredmények után milyen gyakran kell orvoshoz menni? És akinek ugyan ez a problémája mit ehet?

2013. jan. 30. 21:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudok neked ajánlani egy fórumot ott csak ilyen betegek vannak akik többségben babára várnak.Minden segítséget megkapsz.Priviben írj ha érdekel.
2013. febr. 2. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!