Már tényleg nem értem már az egészet . Valamiért nem sikerült?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fogalmam sincs mitévő legyek. 3hónapja próbálkozunk a barátommal a baba témában és eddig még mindig nincs siker,azóta kétszer jött meg a menzeszem 1.re normálisan megszokott időpontban,2jára meg előbb volt meg és kevesebb ideig is. Eddig 3 tesztet csináltam,ezekből a legelső lett HALVÁNY(ami kérdéses mert valaki szerint olyan is volt már hogy terhes volt de a tesztje halvány volt de volt akinek nem számitott semmit). A következő 2 negatív lett. Ég a gyomrom úgy 3 hete körülbelül,2hete van hányingerem.. Pár napig még a hasam is fájt,de nem a síma hasfájással,hanem néha 1-2 szúrós fájdalmat éreztem. Hetente 2 x Szeretkezünk barátommal mert dolgozik és nem tudunk annyit együtt lenni. Nem görcsöltünk rá direkt, majd ha összejön nagyon boldogok leszünk csak szeretném hallani másoknak a tapasztalatait is. Tudom hogy milliónyi ilyen kérdés hangzott már el,higyjétek el végig is olvastam az összeset és még mindig ott vagyok ahol a part szakad.!! 4-én rendel a nőgyógyászom legközelebb csak majd ott biztos kiderül de meghallgatok mindent inkább. Mivel lehetne próbálkozni?Nem ideillő véleményt nem kérek ! 20/L2013. jan. 30. 11:30
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kommenteket ! :) Mi tényleg nem görcsölünk rá csak lehet ahogy leírtam kicsit olyan rágörcsölős érzést keltett fel bennetek. Mi úgy vagyunk vele hogy ha összejön majd összejön :). Jólesz és kész. Várjuk igen,de hát ki nem várja ha már felkészült rá teljes szívvel-lélekkel :) Remélem minél előbb összejön és ezt nem rágörcsölésből mondom de ha utóbb az se baj. :) És tényleg köszönöm a válaszokat ! Kedvesek vagytok! :)
2013. jan. 31. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!