Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már tényleg nem értem már az...

Már tényleg nem értem már az egészet . Valamiért nem sikerült?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fogalmam sincs mitévő legyek. 3hónapja próbálkozunk a barátommal a baba témában és eddig még mindig nincs siker,azóta kétszer jött meg a menzeszem 1.re normálisan megszokott időpontban,2jára meg előbb volt meg és kevesebb ideig is. Eddig 3 tesztet csináltam,ezekből a legelső lett HALVÁNY(ami kérdéses mert valaki szerint olyan is volt már hogy terhes volt de a tesztje halvány volt de volt akinek nem számitott semmit). A következő 2 negatív lett. Ég a gyomrom úgy 3 hete körülbelül,2hete van hányingerem.. Pár napig még a hasam is fájt,de nem a síma hasfájással,hanem néha 1-2 szúrós fájdalmat éreztem. Hetente 2 x Szeretkezünk barátommal mert dolgozik és nem tudunk annyit együtt lenni. Nem görcsöltünk rá direkt, majd ha összejön nagyon boldogok leszünk csak szeretném hallani másoknak a tapasztalatait is. Tudom hogy milliónyi ilyen kérdés hangzott már el,higyjétek el végig is olvastam az összeset és még mindig ott vagyok ahol a part szakad.!! 4-én rendel a nőgyógyászom legközelebb csak majd ott biztos kiderül de meghallgatok mindent inkább. Mivel lehetne próbálkozni?Nem ideillő véleményt nem kérek ! 20/L
2013. jan. 30. 11:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vannak olyanok, akiknek első próbálkozásra összejön. Mi a 7. próbálkozós hónapnál járunk. Ha mindent elolvastál, akkor biztos ismered az összes jó tanácsot. Jómagam is.
2013. jan. 30. 11:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Mindenek előtt, ne gondolj ilyen kétségbeesve arra, hogy "még mindig nincs siker", ne keresgélj magadon "jeleket", és ne tesztelj, amíg a menzeszed megjön, mert csak a csalódottságot erősíted majd magadban. Észrevétlenül fogsz belecsúszni abba, amit "rágörcsölésnek" neveznek, ez pedig biztosan csak ront a helyzeten... Egészséges, fiatal emberek vagytok, gyereket szeretnétek. Szeressétek egymást felszabadultan, az együttlét öröméért, és sikerülni fog.

A gyomorégésnek, hasfájásnak, enyhe hányingernek, ezer és egy oka lehet. Ha nem akarnátok gyereket, lehet, hogy külön, vagy együtt, sem vennéd észre őket.

2013. jan. 30. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy mivel próbálkozol, ha nem akar jönni a baba, akkor nem fog. 3 hónapja próbálkoztok. A tüneteket valószínűleg azért vannak, mert nagyon akarsz babát. Majd az orvosnál tényleg kiderül, hogy mi van. De szerintem hiába írod azt, hogy nem görcsöltök rá, te igenis nagyon rágörcsölsz.
2013. jan. 30. 11:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Tényleg ne ezen görcsölj, bár azt írod, hogy nem görcsöltök rá, de ha ennyire izgat a dolog, akkor úgy vélem ezen kattogsz folyamatosan. Szeressétek egymást, tényleg csak felszabadultan és ha harmadik hónapban nem jön össze akkor semmi sincs veszve. Van akinek három évig sem sikerül!

A baba jönni fog ha jönnie kell! Én a 4. hónapban estem teherbe de persze előtte is hasszurka, hányinger, minden bajom volt és azt hittem már terhes vagyok, közbe nem. Végül a férjem rázott fel, hogy hagyjam abba a képzelgést, majd ha nem jön meg 2-3 hétig a menzeszem akkor gondolhatok esetleg arra, hogy baba van a háttérben, addig ne is tesztelgessek, mert csak elkeseredek, hogy nincs két csík!

2013. jan. 30. 12:41
 5/11 TeLány ***** válasza:
Sziasztok.Kedve utolsó...Hát értem én amit mondasz...de szerintem ezt egy valamire való nő sem tudja betartani. Én sem görcsölök rá a dologra, de minden hónapban a mensi előtt ott motoszkál benen, hogy hátha..a napokat azért nézem, mikor lenne a legalkalmasabb, nem óra szerint szexelünk, de az esélyek növelése érdekében bevetem bájaimat a legtermékenebb napon. Ez szerintem nem rágörcsölés. Olvasom a fórumokat, tapasztalatokat, mert több leszek általuk. Mások tapasztalatai alapján én is joban el tudom dönteni, hogy mi zajlódhat le adott időpontban, ki, mit, hogyan csinál...Szerintem ez nem rágörcsölés. Az tény, hogy kedves kérdező 3 hónap még semmi én 8 hónappal is azt kellene mondanom hogy semmi, bár én már kicsit azért kezdek aggódni, de tudom 12 hónap.- Mindenki ezt szajkózza, meg hogy 85Ű% az esély...de ahogy közelega z 1 év, egyre inkább nem tud az ember felszabadúltan csak úgy élni...Mikor tudja, hogy lehet baj van a háttérben és ő csak várja hogy teljenek a hónapok...Bocs hogy hosszú lettem.. :)
2013. jan. 30. 14:07
 6/11 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nyugi! A 3 hónap még nem vészes :) a nagy magyar átlag fél év... De tudok olyan párról akik teljesen egészségesen egy évet vártak a babára. Jönni fog, amikor jönni akar, még nagyon fiatal vagy, semmivel nem vagy elkésve! Siettetni meg úgysem tudod azon kívül hogy egészségesen éltek és együtt vagytok amikor együtt kell lennetek. Ha meg egyik hónapban nem sikerül együtt lennetek, hát az még nem a világ vége, akor majd legközeleb összejön.
2013. jan. 30. 14:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugi! 3hónap az semmi. Mi 7évet vártunk rá de összejött csak türelem kell.
2013. jan. 30. 15:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekünk 6 évet kellett várni az első babára, úgy, hogy 2 év után volt egy vetélésem... Persze, én is éreztem minden hónapban, hogy itt fáj, meg émelygek, meg mindent... mert észrevétlenül is rágörcsöltem... Aztán 6 év után feladtuk. Megbeszéltük, lesz még 1 jó évünk, mindent megteszünk, ami eddig kimaradt az életünkből, aztán elmegyünk orvoshoz, és kivizsgáltatjuk magunkat. Jöttek a nagy bulik, nyaralni mentünk, majd 2 hónap múlva kihánytam egy reggel a kávét, és nekem mégsem esett le... megjött a menzeszem, igaz, nem volt az igazi, de még ez sem tűnt fel. Aztán következő hónapban nem jött meg, és úgy hidd el, hogy még ezt sem vettem észre! Ha a párom nem szól, hogy megy a drogériába, hozzon-e betétet, hát nem tudom, lehet, hogy csak a szüléskor döbbenek rá :DDD Mondtam neki, hogy hozzon, de nem is tudom hirtelen, ilyenkor már elmúlni szokott, nem megjönni. Lapozgattam a naptáramat, és szóltam, hogy ha már úgyis ott van, inkább tesztet hozzon... Jól kiéltük magunkat, szó se róla :DDDDD
2013. jan. 30. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, éppen a te példád igazolja, hogy felesleges állandóan azon kattogni, hány nap van még... mit érzek... Nagyon sokan vannak, és itt a Gyk-n is leírják, hogy amíg egyfolytában a gyereken járt az eszük, sehogy nem jött össze, pedig semmi oka nem volt. Ahogy egy kicsit elterelődött a figyelem róla, ( új munkahely, költözés, nyaralás, vagy akár valami váratlan családi esemény ) pikkpakkra teherbe esett az, aki korábban hőmérővel kelt, ovuteszttel feküdt, mégsem sikerült. A természet tudja a dolgát, de erővel nem lehet siettetni semmit.
2013. jan. 30. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy segíteni akartok azzal, hogy ne görcsöljünk rá, de általában olyanok mondják ezt mindig a leghangosabban, akiknek az első 3 hónapban összejött...hát köszi, az első 3 hónapban én sem görcsöltem...Na meg a "menjetek el nyaralni" kezdetű sláger...akiknek hamar összejött, hajlamosak betudni annak, hogy mindenkinek elég egykis lazítás, nyaralgatás...álljatok már le ezzel, plíííz.
2013. jan. 30. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!