Már tényleg nem értem már az egészet . Valamiért nem sikerült?
Mindenek előtt, ne gondolj ilyen kétségbeesve arra, hogy "még mindig nincs siker", ne keresgélj magadon "jeleket", és ne tesztelj, amíg a menzeszed megjön, mert csak a csalódottságot erősíted majd magadban. Észrevétlenül fogsz belecsúszni abba, amit "rágörcsölésnek" neveznek, ez pedig biztosan csak ront a helyzeten... Egészséges, fiatal emberek vagytok, gyereket szeretnétek. Szeressétek egymást felszabadultan, az együttlét öröméért, és sikerülni fog.
A gyomorégésnek, hasfájásnak, enyhe hányingernek, ezer és egy oka lehet. Ha nem akarnátok gyereket, lehet, hogy külön, vagy együtt, sem vennéd észre őket.
Tényleg ne ezen görcsölj, bár azt írod, hogy nem görcsöltök rá, de ha ennyire izgat a dolog, akkor úgy vélem ezen kattogsz folyamatosan. Szeressétek egymást, tényleg csak felszabadultan és ha harmadik hónapban nem jön össze akkor semmi sincs veszve. Van akinek három évig sem sikerül!
A baba jönni fog ha jönnie kell! Én a 4. hónapban estem teherbe de persze előtte is hasszurka, hányinger, minden bajom volt és azt hittem már terhes vagyok, közbe nem. Végül a férjem rázott fel, hogy hagyjam abba a képzelgést, majd ha nem jön meg 2-3 hétig a menzeszem akkor gondolhatok esetleg arra, hogy baba van a háttérben, addig ne is tesztelgessek, mert csak elkeseredek, hogy nincs két csík!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!