Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tanácstalan vagyok, vajon ez...

Tanácstalan vagyok, vajon ez terhesség? 4 éven át szedtem fogamzás gátlót de 2 hónapja nem és nem is védekeztünk a párommal. A mensesem 1-1.5 hete késik már.

Figyelt kérdés
Ez idő alatt egy olyan napom volt pár napja amikor nagyon rosszul voltam egész nap hányingerem volt enni sem bírtam és szédültem felkelni sem tudtam az ágyból.Viszont ez a napok múlásával enyhült de nem jellemző a farkasétvágy sőt ink az ellenkezője és nem jellemző a fáradság sem inkább az álmatlanság.Viszont eddig nem volt rám jellemző a szélgörcs most viszont folyamatosan (és úgy olvastam ez is tünet) és a hasam is mintha görcsölne de nagyon enyhén nem olyan mint amikor megjön.Sok oldalon jártam olvasgattam de nem tudom eldönteni hogy mi is lehet ez csak a mesesem késéséből gondolom. De talán az vagyok csak még olyan korai szakaszban hogy ezért nem jelentkeznek a többi tünetek mint például a mell feszülés a nagy étvágy és a fáradékonyság? Nektek mi a véleményetek?

2013. jan. 30. 09:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
nem amit belinkeltél nem az én kérdésem volt nekem csak ez az egy kérdésem volt.....de teszteltem végre és negatív lett...most félek h mi lehet ez talán nem terhesség hanem baj van uh hétfőn fel is keresem az orvosomat....pont ettől féltem ettől az eredménytől ezért is vártam vele és sajnos beigazolódott a félelmem :(
2013. febr. 2. 14:55
 22/25 A kérdező kommentje:
Az volt a baj h azon kívül h nem jött meg semmi más klasszikus tünet nem jelentkezett hisz a rosszullét is csak egy napot tartott...és nem is volt az az érzésem....de reméltem...és ezért vártam vele sokáig mert szerettem volna és ezért bírtam is ilyen sokáig várni amit itt írtátok is h ti nem értitek h várhattam...féltem a csalódástól mert sajna nem volt olyan egyértelmű ezért is írtam itt h kikérjem a véleményeket. Lehet h mások már azonnal tesztelnek és biztosra mennek ennyi idő után teszt nélkül de én nem voltam biztos én féltem az eredménytől és sajnos nem volt hiába való sem a félelem...
2013. febr. 2. 16:07
 23/25 Szandy89 ***** válasza:

Nagyon sajnálom!

Fel a fejjel!Menj mielőbb dokihoz,hogy tudjon neked segíteni,hogy minél hamarabb jöjjön az a bébi!!!!

2013. febr. 2. 16:15
 24/25 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon gyakori, hogy a gyógyszer befejezése után így reagál a szervezet. AMikor abba hagytam a bogyót, a harmadik hónapban 6 napot késett, a 4. hónapban meg 40 napra jött meg. Az 5-ben rendeződtem, onnantól 28 napra állt be, óramű pontossággal:) ÉS amikor próbálkozni kezdtünk, a harmadik hónapban össze is jött a baba (én egy évvel a próbálkozás előtt már letettem a bogyót).

De nézd a jó oldalát - legalább most már rendeződni fog, és lehet egy vagy két hónap múlva hozod a kétcsíkos tesztet:)

2013. febr. 2. 16:20
 25/25 A kérdező kommentje:
Úgylegyen :)
2013. febr. 2. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!