Tanácstalan vagyok, vajon ez terhesség? 4 éven át szedtem fogamzás gátlót de 2 hónapja nem és nem is védekeztünk a párommal. A mensesem 1-1.5 hete késik már.
Kedves Kérdező!
Már ne is haragudj hogy, így mondom de kiakadtam a válaszodtól.
Másfél hét késés...... hát ne is haragudj.
Felfogni sem tudom mitől gondolkodsz így. :-(
Bogyó ide bogyó oda de a mensi késik.
Egy nő aki most tegyük fel teherbe szeretne esni, egy napot késik a menzesze már tesztel is reggel.
Ha ott van a második csík és tegyük fel felhívja a védőnőt akkor az azt fogja mondani hogy, kérem várjon 10 napot és keresse fel nőgyógyászát.
Na most te ebben a stádiumban is benne vagy.
Ekkor ha baba van már vagy 5mm-es babókát láthatna egy hüv uh.
Én már ezt leírtam neked egyszer.
Kérdezel itt ezen az oldalon és mindenki csak is kizárólag azt tanácsolja neked hogy, készíts tesztet akkor miért nem.
Másfél hét az már túl sok ahhoz hogy féljen az ember.
Ha baba azért is de ha netán nem baba és baj lenne akkor azt is fontos minél elöbb tudni.
Szerintem mindezek fényében +++++++++++ e rengeteg vélemény fényében amit itt írt neked ez a sok-sok hölgyike
KÉSZÍTS EGY TESZTET :-) ÉS FELTÉTLEN KÖZÖLD AZ EREDMÉNYT.!!!
Bizony-bizony!
És akár este is tesztelhetsz,mert már tuti,hogy kimutatja,ha baba van a dologban!
És ezt minél előbb ki kéne deríteni,mert ha baba van akkor nem kéne szedni a bogyót.Nehogy valami bajt csinálj vele!!! :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ez te vagy?
Ha negatív a teszt ennyi késés után, akkor valószínű nem terhesség miatt késik, hanem a hormonjaid bolondoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!