Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tanácstalan vagyok, vajon ez...

Tanácstalan vagyok, vajon ez terhesség? 4 éven át szedtem fogamzás gátlót de 2 hónapja nem és nem is védekeztünk a párommal. A mensesem 1-1.5 hete késik már.

Figyelt kérdés
Ez idő alatt egy olyan napom volt pár napja amikor nagyon rosszul voltam egész nap hányingerem volt enni sem bírtam és szédültem felkelni sem tudtam az ágyból.Viszont ez a napok múlásával enyhült de nem jellemző a farkasétvágy sőt ink az ellenkezője és nem jellemző a fáradság sem inkább az álmatlanság.Viszont eddig nem volt rám jellemző a szélgörcs most viszont folyamatosan (és úgy olvastam ez is tünet) és a hasam is mintha görcsölne de nagyon enyhén nem olyan mint amikor megjön.Sok oldalon jártam olvasgattam de nem tudom eldönteni hogy mi is lehet ez csak a mesesem késéséből gondolom. De talán az vagyok csak még olyan korai szakaszban hogy ezért nem jelentkeznek a többi tünetek mint például a mell feszülés a nagy étvágy és a fáradékonyság? Nektek mi a véleményetek?

2013. jan. 30. 09:44
1 2 3
 11/25 Szandy89 ***** válasza:
Tesztelj még ma!és kiderül! szorítok!!!
2013. jan. 30. 15:28
 12/25 anonim ***** válasza:
szorítunk neked :)
2013. jan. 30. 17:15
 13/25 anonim ***** válasza:
na mondd már mi lett az eredmény??
2013. jan. 30. 18:50
 14/25 anonim ***** válasza:
Na teszteltél?
2013. jan. 30. 23:56
 15/25 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem valahogy nem merek úgy érzem várnom kell még néhány napot mert félek a csalódástól.....de ígérem amint eljutok odáig h merek tesztelni írni fogok :)
2013. jan. 31. 23:15
 16/25 Szandy89 ***** válasza:
Nem vagy semmi,hogy így bírod teszt nélkül úgy,hogy nem jön meg!!! Én nem bírnám ki!!!!
2013. febr. 1. 12:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Én sem bírnám ki.Már a nemvárt napján tesztelni fogok,ha nem jön meg.TESZTELJ!!! Ennyi késés utána bőven kimutatja akar este akár délután csinálod.
2013. febr. 1. 14:36
 18/25 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Már ne is haragudj hogy, így mondom de kiakadtam a válaszodtól.

Másfél hét késés...... hát ne is haragudj.

Felfogni sem tudom mitől gondolkodsz így. :-(

Bogyó ide bogyó oda de a mensi késik.

Egy nő aki most tegyük fel teherbe szeretne esni, egy napot késik a menzesze már tesztel is reggel.

Ha ott van a második csík és tegyük fel felhívja a védőnőt akkor az azt fogja mondani hogy, kérem várjon 10 napot és keresse fel nőgyógyászát.

Na most te ebben a stádiumban is benne vagy.

Ekkor ha baba van már vagy 5mm-es babókát láthatna egy hüv uh.

Én már ezt leírtam neked egyszer.

Kérdezel itt ezen az oldalon és mindenki csak is kizárólag azt tanácsolja neked hogy, készíts tesztet akkor miért nem.

Másfél hét az már túl sok ahhoz hogy féljen az ember.

Ha baba azért is de ha netán nem baba és baj lenne akkor azt is fontos minél elöbb tudni.

Szerintem mindezek fényében +++++++++++ e rengeteg vélemény fényében amit itt írt neked ez a sok-sok hölgyike

KÉSZÍTS EGY TESZTET :-) ÉS FELTÉTLEN KÖZÖLD AZ EREDMÉNYT.!!!

2013. febr. 1. 16:05
 19/25 Szandy89 ***** válasza:

Bizony-bizony!

És akár este is tesztelhetsz,mert már tuti,hogy kimutatja,ha baba van a dologban!

És ezt minél előbb ki kéne deríteni,mert ha baba van akkor nem kéne szedni a bogyót.Nehogy valami bajt csinálj vele!!! :/

2013. febr. 1. 16:27
 20/25 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

ez te vagy?

Ha negatív a teszt ennyi késés után, akkor valószínű nem terhesség miatt késik, hanem a hormonjaid bolondoznak.

2013. febr. 1. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!