Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhküret bóditásban tényleg...

Bogyo110 kérdése:

Méhküret bóditásban tényleg nemfogok semmit érezni közen?

Figyelt kérdés
Egyelőre el sem tudom képzelni hogy egy bóditástól nem fogok semmit érezni kértem hogy altassanak el de a doki azt monta hogy erre semmi szügség mert ez nem olyan nagy "cucc"Tapasztalatok érdekelnének kinek milyen élmény volt !
2013. jan. 30. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gátvarrást csináltak bódításban, azt nem éreztem.
2013. jan. 30. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a doki, mondta, hogy nem nagy "cucc", aki megállapította, hogy "papírforma szerint" már szívhangnak is kellene lennie?

Engem altattak. És még csak olyanokról hallottam, akiket altattak, bár nem tudhatok mindent.

De az előző kérdésed, és ez alapján is úgy gondolom, hogy a helyedben én keresnék egy másik dokit.

2013. jan. 30. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem is altattak, de nem mély altatásban. Semmit nem éreztem, 15 perc múlva már ébren voltam. semmire sem emlékszem!H h nem mentél el másik dokihoz?Én még továbbra is azt mondom, h ne engedd meg a műtétet!
2013. jan. 30. 14:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok voltAm másik dokinÁl sajnos ő se mondot semmi biztAtót csAk annyit hogy ő még várna hátha a természet megoldja
2013. jan. 30. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.
2013. jan. 31. 07:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Mivel megiogértem hogy elmesélem mi volt hát most meg is teszem! :-)itthol vagyok ugyanis a véreredményem szerint 1500.-as hcg hormonnal és egy 6mm igaz szabálytalan petezsákkal (szivhang még nincs:-( )De papirforma szerint is kb 4 hetes terhes lehetek igy a doki szerint igy nincs probléma ezzel két napalatt amugy duplára nőtt a petezsák és méhen kivüli terhességet is kizárták most 3 nap mulva ujra uh .-ra kell mennem talán kapaszkodik és fejlődik nekem ott bent a babónk! ha sajnos nem akkor meg azt kell elfogadnom ,de igy talán kicsivel könnyebb hogy én mindent megprobáltam ! Van esetleg valaki itt köztünk akinek szabálytalan petezsák volt és sikeressen kihorta a terhességet? Köszönöm a sok biztatást!
2013. jan. 31. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!