Úgy érted altatásban? Ha jól tudom ilyet csak a nagyobb kórházakban végeznek, de közülük sem mindegyikben és főleg inkább speciális esetekben (pl. fogyatékkal élők).
Nem kockázatosabb, mint helyi érzéstelenítéssel. Ne aggódj, maradandó károkat nem fogsz szenvedni, a fájdalom szempontjából pedig csak jobban jársz, ha minél előbb kiszedik.
2012. okt. 30. 20:34
2/8 anonim válasza:
Pucosabb helyeken biztos megcsinálják,de úgy tudom 40 rongy körül van egy ilyen éber szedáció.
2012. okt. 30. 20:47
3/8 anonim válasza:
Fölösleges pénzkidobás. Az injekciótól teljesen elzsibbad, nem fogsz érezni csak egy kis feszegetést.
Ha már egy ilyen semmiség miatt szedáltatod magad, mit fogsz csinálni, ha valami tényleg fájdalmas beavatkozásra lesz szükséged?
2012. okt. 30. 22:16
4/8 Diarmand válasza:
Nekem van egy hasznos tanácsom van: növessz tököt.
2012. okt. 30. 22:49
5/8 Blacika válasza:
Most értem haza a kórházból. Semmit sem éreztem. Ha kell kérj egy nyugtatót oszt viszonlátás'... Semmi extra. Én is nagyon féltem, ki voltam borulva. Tényleg csak pénzkidobás a bódítás. Vagy egy jó móka, de a fogorvoshoz nem szükséges. :D
2012. okt. 31. 14:14
6/8 A kérdező kommentje:
ingyen van tajkártyával, nem bírom mert elokádom magam ha hátul turkálnak-
2012. nov. 2. 18:27
7/8 anonim válasza:
Bárki elokádja magát ha hátul turkálnak - ezt hívják bulémiának. Éppen ezért szokták használni a helyi érzéstelenítést (nem csak azért, hogy ne fájjon), hogy a beteg ne csináljon semmi reflex szerű hirtelen mozdulatot, amivel megzavarhatja az orvost vagy elharaphatja az eszközt (vagy az orvos kezét).
2012. nov. 2. 22:13
8/8 anonim válasza:
Az altatásnak sok káros mellékhatásai vannak, amit évek után lehet észlelni. Pl. rossz hatással van a szívidegekre is. A később fellépő problémákat pedig senki nem fogja visszavezetni az altatásra.
Az érzéstelenítőtől nem igazán fogod ezt az érzést érezni! Tehát, nem kell ettől tartanod, hogy hányni fogsz.
Amúgy, ha hozzászoktatod magad, hogy a fogkefével rendszeresen hátul is rendesen megmosod a fogad, akkor egy idő múlva ez az hányinger érzése el fog múlni. (Tapasztalat)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!