Babát szeretnénk, de nagyon szeretek sokáig ázni a kádban, okozhat ez problémát?
Hát, a kiskatonák azonnal a helyükre mennek ne aggódj, csak a felesleg tud kimosódni:)
Maga a fürdés nem árthat a magzatnak, viszont nagyon fontos, hogy ne forró vízben áztasd magad. Mert az ugye alhasi vérbőséget ergo vetélést/koraszülést okozhat.
Mielőbbi babásodást!
25hkm.
Hát majd ahogy baba lesz ne fürödj inkább csak zuhizz...higiénikusabb és tényleg vetélhetsz mert vérbőséget okoz a forró viz.
Énis imádok amugy pancsolni :) De vmit vmiért.
A nagyon forró víz csak akkor gond, ha már terhes vagy. Ha még nem vagy terhes akkor kifejezetten jó, mert az alhasi vérbőség kedvez a terhesség létrejöttének. Sőt, a meleg víz hatékony a gyulladások ellen is, így ha valami ilyesmi van odabent, gyakori forró fürdővel akár az emiatt kialakult meddőség is megszüntethető. Vannak rá terápiák (sós vízben elsősorban).
Onnantól viszont hogy már megvan a baba és tudsz is róla, inkább kerüld a nagyon forró vizet, de meleg vízben ázhatsz. De az is lehet hogy nem fogod kívánni, én világéletemben fagyosszent voltam, és imádtam az igazán forró fürdőt, terhesen viszont maximum a langyos vizet bírtam elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!