Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most már tényleg nagyon...

Most már tényleg nagyon unom.3 éve szeretnénk babát, egyelőre sikertelenül. Közben körülöttem folyton nő a terhesek száma, és mind később állt neki, mint mi. Hol itt az igazság?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 15:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Én teljesen megértelek.

És nem értek egyet azokkal, akik állandóan kiskorúsítják azokat, akik őszintén beszélnek az érzelmeikről...ilyen a düh is. Nekem is van. Igazságtalannak érzem az élet dolgait.

Semmi szükség tanárnénis ujjmutogatással nevelni az illetőt, kioktatni arról, hogyan kell helyesen élni. Nem kell mindig a tutit keresni...pláne gondolni, hogy azt pont én tudom...elég néha csak megérteni a másikat. (már ha van rá képesség...)

A paralel hozott példa, miszerint másoktól irigyelné...pedig egyszerűen döbbenetesen otromba.

Visszatérve rád. Ne kenődj el! Sikerülni fog. Van aki aki nem olyan szerencsés, hogy rögtön összejön neki.

Fel a fejjel!

Én a dühöngésemre és bánataimra a sportot választottam és segített. Találj ki te is valamit, szedd össze magad és csináld tovább a családalapítást, mert nemsokára anyuka leszel...és akkor jön csak az igaz kihívás.:)

2009. szept. 2. 19:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

És tudod mit? Igazad van! :)

2009. szept. 2. 19:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Már bocsánat csak olvass utána, számtalan nő írja itt az oldalon is, hogy már utál mindnekit mert neki nem jön össze a gyerek. Az ha dühös vagy nem baj vagy kimutatod az érzemleid, csak nem kell olyanban igazságot keresni amiben nincsen. Ez nem kioktatás, hanem így van...
2009. szept. 2. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Arról írtam, hogyha az ember megbillen az életben...igen, tesz fel ilyen kérdéseket. Még jogosak is. Nem feltétlenül az ő logikája van nagyon racionálisan érvényben, hanem az, hogy neki most ezek a kérdései. Az ilyen helyzetek megértéséhez nem a racionalitást kell működtetni, nem az való ide. De meg lehet érteni. Emberség kell csak hozzá.

Ez meg így van.

2009. szept. 2. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia mi 3 és fél éve szeretnénk már egy év után mentem dokihoz,ahol kiderült nincs peteérésem,írt fel clostibegyt azóta van.Voltam petevezeték átfúváson az is jó volt.A férjemnél is minden oké.Most 3év után derült ki endimetriozusom van,most lesz szept.végén a mütét márcsak ebbe bízok,hogy segít.Szurkolok neked is mert tudom milyen rossz mindig a köv hónapot várni.Puszi.
2009. szept. 3. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!