Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most már tényleg nagyon...

Most már tényleg nagyon unom.3 éve szeretnénk babát, egyelőre sikertelenül. Közben körülöttem folyton nő a terhesek száma, és mind később állt neki, mint mi. Hol itt az igazság?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 15:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem igazság kérdése. Egy baba nagyon is jól tudja, mikor akar megszületni. Ha nincs szervi oka annak, hogy nem esel teherbe, akkor lazíts, élvezzétek az életet egyelőre gyerek nélkül, ne görcsöljetek rá a témára, mert sokszor pont az gátolja a fogantatást. Meglesz az a baba, ha itt lesz az ideje! Csak nyugalom!
2009. szept. 2. 15:36
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Miért kell mindenben igazságot keresni? Ez nem így működik... Igazságot a bírósági tárgyaláson kell keresni, nem a természetben. Az amitől terhes leszel nem egy gonodlkodó lény és nem gondolkozik, hogy akkor most neked is mert a többieknek már rég van és ez nem igazságos... Szóval sehol az igazság mert itt (terhessé válásnál) nem így mennek a dolgok.
2009. szept. 2. 15:39
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Úgy látom nagyon rossz választ adtunk. Valakinek nagyon nem tetszik... -.-" Akkor most mindnekit aki teherbe esett utánad utálni kell mert igazságtalanok...! Mi nem volt megfelelő az előző válaszokban?
2009. szept. 2. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne keseredj el! Ha minden oké, akkor egyszer össze jön, de ha nem akarsz sokáig várni a nőgyógyász szerintem segíthet esetleg inszeminációval vagy, ha úgy sem megy akkor lombikkal. Szóval nagyon sok a lehetőség! Fel a fejjel és csak optimistán! De együtt érzek veled, 2 éve próbálkozunk, és én is van hogy kifakadok. (Ha 1 éven belül nem jön össze, akkor tovább nem várok és inszemre megyek.)

Ne add fel!

2009. szept. 2. 15:58
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem voltak rossz válaszok, csak lehet néhány kedves szónak jobban örültem volna.

Félreértés ne essék, én nem mástól "sajnálom" a terhességét, az bánt, hogy nekünk nem jön össze. Ettől még nem utálom egyiküket sem, hiszen barátaim is vannak köztük.

A "Hol itt az igazság?"-ot nem kellett volna szó szerint venni...

2009. szept. 2. 16:00
 6/15 anonim ***** válasza:
38%
Igen, de annyi ilyen kérdés van és úgyis mindig csak ugyanazt tudjuk mondani. Nem a netnek kell boldoggá tennie.
2009. szept. 2. 16:01
 7/15 A kérdező kommentje:

15:58!

Már 1 éve orvoshoz járunk. Az összes vizsgálatunk jó, a petevezetékem átjárható. Szóval egyelőre passz.

Szerintem ne várj még 1 évet, menj el orvoshoz, mert az inszemig hosszú vizsgálatok sora vezet.

2009. szept. 2. 16:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

15:58-as vagyok. Járok már orvoshoz, csak az inszemmel várok még egy évet. Nekem csináltak petevezeték átfúvást, szedek clostit.

Mit mond az orvosod?

2009. szept. 2. 16:04
 9/15 A kérdező kommentje:
Nekem a Closty nem használt, jövő héten kapok valami erősebbet. Kevés a tüsző.
2009. szept. 2. 16:25
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

nekünk ennyit nem kellett várni a babára, de mi is átéltünk pár dolgot...

csak azok értenek meg, akik tudják min mész keresztül. sajnos, akiknél hamar sikerül a baba azok fel sem fogják milyen szerencsések. az egyik ismerősömnél elsőre sikerült a baba és állandóan siránkozik, hogy nem veszi be a terhesvitamint, meghogy fél hogy unatkozni fog otthon a babával. én meg alig tudom megállni, hogy ne ordítsam le, hogy gondolkozz már ember!!!!

Szóval kitartás!!! Ha hiszel az ilyesmiben: egyik barátnőmnek két sikertelen terhesség után a kineziológus segített.

2009. szept. 2. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!