Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Adnátok rá válaszokat? Nagyon...

Adnátok rá válaszokat? Nagyon kéne nekem, főleg, ha valaki már átesett ezen és mondjuk baba lett belőle.

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok,lehet idegesítő, de muszáj még egyszer kiírnom, mert semmi választ nem kaptam rá és nagyon érdekelne,hogy volt-e már így valaki.

Az alhasam (bal oldalon a petefészkem környékén) olyan érzés,mintha valami belülről nyomná ki.Nem az a tipikus "szurkál a hasam" "lehet terhesség jele?", mert nekem nem szúr,hanem tényleg olyan kicsit sugárzóan fájdogál, mintha valami nyomást éreznék. Volt már ilyen valakinek?!

2013. jan. 29. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt szokott ilyesmi lenni, peteéréskor is fáj, de akkor másképpen. Hogy nálad mi lehet, azt itt senki nem fogja tudni megmondani, mert minden ember más, különböző tapasztalatokkal. Ha hamarosan esedékes lenne a menzesz, vagy akár már késik, akár terhesség jele is lehet.
2013. jan. 29. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet petefészek gyulladás kezdeti tünete is. Ennek a megállapítása viszont nőgyógyászra tartozik.
2013. jan. 29. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem PCOs-em volt, a ciszták miatt fájt, azért is nem estem teherbe, csak kezelés után.

Az volt ilyen fájó nyomó érzés.

2013. jan. 29. 19:13
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 29. 19:40
 5/10 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nekem ovulációkor is ez volt, pár óra alatt elmúlt mindig. Ha neked is elmúlt ennyi idő alatt akkor jó eséllyel peteérés, de ha tovább tart, vagy egy cikluson belül többször visszatér, akkor valószínű valami miatt meg van nagyobbodva a petefészked és azt érzed (pcos, ciszta, vagy többszörös peteérésed lesz)
2013. jan. 29. 19:40
 6/10 A kérdező kommentje:

kb egy éve voltam uh-on,akkor a petefészkem mérete átlagos volt és semmi probléma nem volt.

Hát ez az, hogy nem múlik el.Elvileg jövő hónap 3.-án lesz ovum, végképp nem tudom mi lehet...

2013. jan. 29. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem ciszták miatt fáj így. Több orvosnál jártam vele, mert nem mondtak rá semmit sem, csak legyintettek, engem meg tényleg aggasztott. Míg egy doki rámszánta az időt, megnézte uh-val rendesen, és a két negatív leletem után megmutatta monitoron a cisztáimat. (az előző két orvost nem minősíteném). Ezek azóta is okoznak ilyen fájdalmakat (kezelést tartom, stb. javulnak az eredményeim, de a fájdalom megmaradt).
2013. jan. 30. 08:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Ciszta okozhat mell fájdalmat/érzékenységet is és picivel magasabb hőt az átlagnál?(36.8°C)
2013. jan. 30. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
A mellérzékenység normális dolog, maga a cikluson belüli hormonális változások is okozhatják, nem feltétlenül függ össze azzal amit az alhasadban érzel. Ez a hő meg nem olyan magas, főleg ha napközbeni érték.
2013. jan. 30. 16:36
 10/10 A kérdező kommentje:

este 37.1 volt,reggel lett 36.8

én furcsállom azért egy kicsit

2013. jan. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!