Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valakinek valami jó...

Van valakinek valami jó ötlete, hogy mondjuk el a kispapának, hogy jön a baba?

Figyelt kérdés
Szeretném emlékezetessé tenni azt a pillanatot, de nincs konkrét ötletem. Ki hogy csinált? az ötleteket előre is köszönöm:)
2011. dec. 16. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Veszel egy pár babacipőt,mellé egy legkisebb pelust, hozzá teszed az UH képet.Szépen becsomagolod és karácsonykor odaadod neki
2011. dec. 16. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
karácsonyi ajándék? szerintem egy pozi terhességi tesztet tegyél egy hosszúkás ékszeres dobozba, szépen becsomagolva, ha nem esik le neki, akkor írj hozzá egy kártyát mondjuk hogy szeretettel a leendő apukának vagy ilyesmi:)
2011. dec. 16. 22:19
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) karácsonyi ajándéknak jó is lesz:)
2011. dec. 17. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia,

én ugy csináltam hogy beleírtam a tenyerembe hogy "babánk lessz" és osszecsuktam a markom hogy tessék ez a tied is.Annyira jol sult el szuper volt.

2011. dec. 17. 10:18
 5/8 Fanina ***** válasza:

egy kis tipegö esetleg az ultrahangos kép becsomagolva és mellé egy kis kártya amin valami ilyesmi szöveg van:

"szia apuci x honap mulva talizunk"

2011. dec. 17. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezek olyan jok :)

Nekem is nagyon sok elkepzelesem volt, hogyhogy fogom elmondani ha pozitiv lesz vegre a teszt.

Aztan amikor eljott a nagy nap, az osszes tervem fuccsba ment, mert kirohantam a furdobol a teszttel a kezeben es mint egy felorult kiabaltam hogy TERHES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!

Azert az is jol sult el :)

2011. dec. 17. 23:57
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2011. dec. 18. 10:08
 8/8 Fanina ***** válasza:
Sziasztok!Sikerült teherbe esnem,annyit terveztem ha sikerül hogy fogom elmondani,de egyáltalán nem ugy sült hanem amikor teszteltem és kijött a két csík rohantam a páromhoz hogy nézze meg tényleg jól láttok-e,volt öröm és sírás,persze az örömtől,na ennyit a tervezésről!!:)
2012. máj. 23. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!