Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak reggel lehet hőmérőzni?...

Csak reggel lehet hőmérőzni? Lehet ez már a terhesség jele?

Figyelt kérdés
Egy hete szúró érzést érzek a bal illetve jobb petefészkemben felváltva, nem mindig csak néha és a lábam is zsibbadni szokott főleg mikor lefekszem. A mellemen nem vettem észre semmi változást néha szúródik, bizsereg.28 napra szokott megjönni.
2011. dec. 16. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, hőmérőzni csak reggel lehet, vagyis akkor érdemes, mert akkor mutat értékelhető eredményt. És azt is úgy, hogy minden nap azonos időben méred egyből miután felébredtél, és még azelőtt, hogy kikelnél az ágyból.

A szúró érzés lehet peteérés jele is, attól függ hányadik napon vagy a ciklusodban. Ha már a vége felé, tehát lassan meg kell jönnie, akkor akár beágyazódás jele is lehet, de csak lehet.

2011. dec. 16. 21:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen egy hét múlva meg kellene jönnie.
2011. dec. 17. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Na, akkor előfordulhat a beágyazódás. Nekem is peteérés után egy héttel kezdett megint szúrkálni, és nem tudtam, hogy mi van, azt hittem újabb pé, de aztán kiderült, hogy terhes vagyok. :) Persze minden ember más, és a tünetek is különböznek, de drukkolok, hogy az legyen! Majd írj, ha kiderült!
2011. dec. 17. 13:26
 4/4 A kérdező kommentje:
2 napja iszonyúan fáj a fejem, elmúltak a tünetek, még most sem vettem észre semmi változást. Biztosan csak kamu volt, hogy újra beleélhessem magam. Még kb. 2 nap és eldől minden.
2011. dec. 19. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!