Segítség, terhes lehetek?
Figyelt kérdés
a szitu a következő: kb 2 hete azt érzem mintha mocorogna odabent valaki- a lányomnál aki most 18hós is ugyanígy éreztem- a menstruációm megjött idáig mindig egy két napos eltéréssel.néha van hányingerem is.ma leültem a tévét nézni és szabályosan mozgott a hasam. hallottatok ilyet vagy esetleg volt a környezetetekben olyan akinek megjött rendszeresen pedig terhes volt???kicsit félek mert nagyon komplikált volt a terhességem a lányommal-előtte volt egy vetélésem-.szóval szerintetek???2009. szept. 2. 14:55
1/7 anonim válasza:
hát ha mozogna akkor már elmúltál volna 4 hónapos....
miért nem tesztelsz?????
2/7 anonim válasza:
ja és lemaradt, hogy én ismerek olyat akinek a 9 hónapból az első 4 hónapban alig-alig de volt menszesze... (első voltam)
3/7 A kérdező kommentje:
ma este fogok....
2009. szept. 2. 15:02
4/7 anonim válasza:
Más tüneted nincs?Szerintem mindenképp csinálj egy tesztet!Én már hallottam sok olyan esetről,hogy terhes volt és végig menstruált! Majd írd meg,mi lett az eredmény!
Minden jót!
5/7 anonim válasza:
Szerintem inkább orvoshoz kellene menned! Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom, hogy a Hcg termelődés egy idő után leáll, és ha ez így van, akkor egy előrehaladott terhességet már nem mutat ki a teszt.
7/7 A kérdező kommentje:
sziasztok! negatív..... de én ezt akkor sem értem h mi lehet ez...nekem rendesen megjött idáig mindig....
2009. szept. 3. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!