Kisbaby44 kérdése:
Szerintetek baba van a dologban? Többi lent!
Figyelt kérdés
Ha valaki volt már így vagy így érez légyszíves írjon.
Egy hét van még menstruációmig és nagyon sokat pisilek , de van egy pici inger a pisi után (nem mindig!
A mellem udvara nagyobbodott a párom szerint és duzzadnak ki az erek úgy veszem észre, és a mellemben szúró érzéseket érzek fájdogál is mint menstruációnál szokott.
Hasam is görcsölget, a derekam is fájdogál és sokat eszek.. nem tudom mit higgyek.. már szeretnék babót és lehet beképzelem??! mensi után érdemes csak tesztet csinálni? aki így volt vagy van írjon és izguljunk együtt!! a válaszokat várom és előre is köszönöm bocsi ha hosszút írtam!!
#vagy csak bekepzelem??
2013. jan. 29. 16:23
11/13 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok csak az enyém is kuszább és én is ma kérdeztem erre. :) Én is kaptam válaszokat amik szerintem elég bíztatók!:) Holnap reggel csinálom meg a tesztet, nagyon izgulok :)már régóta szeretnénk babát a párommal! :) Remélem most összejött! Szorítok nektek! :)
12/13 A kérdező kommentje:
Szió! szorítok , hogy babás legyél :)
Mindenképpen írj , holnap hogy mit teszteltél :)
Írhatsz privit is!!!!!
SZORRRÍÍTOOOOOKKKK!!!!!!! :)
2013. febr. 1. 07:56
13/13 anonim válasza:
Szija en is ebben a helyzetben vagyok,az enyem is kusza nagyon,de sok tunet van ami jo,es en is irtam mar fel ide ilyet es azok is eleg biztatoak.Remelem osszejon nagyon szeretnek mar egy kisbabat.Remelem hogy babas vagy,nagyon nagyon szoritok neked,izguljunk egyutt..es majd ird meg hogy mi vqn veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!