Szerintetek baba van a dologban? Többi lent!
Ha valaki volt már így vagy így érez légyszíves írjon.
Egy hét van még menstruációmig és nagyon sokat pisilek , de van egy pici inger a pisi után (nem mindig!
A mellem udvara nagyobbodott a párom szerint és duzzadnak ki az erek úgy veszem észre, és a mellemben szúró érzéseket érzek fájdogál is mint menstruációnál szokott.
Hasam is görcsölget, a derekam is fájdogál és sokat eszek.. nem tudom mit higgyek.. már szeretnék babót és lehet beképzelem??! mensi után érdemes csak tesztet csinálni? aki így volt vagy van írjon és izguljunk együtt!! a válaszokat várom és előre is köszönöm bocsi ha hosszút írtam!!
Aranyos vagy köszönöm a válaszod.. :) reménykedem!
Te hogy érezted magad? :)
Nálam is jelentkezett a "mindjárt megjön" érzés, de én gyakorlatilag biztos voltam benne, hogy teherbe estem, mert én éreztem a peteérést is és pont egy héttel utána görcsölgetős fájdalmat, ami valószínűleg a beágyazódás lehetett. Elmaradt menszi után egyszer délután csináltam egy tesztet, az nagyon halvány lett. Aztán pár nap múlva reggel, első vizeletből és az már erősen pozitív volt:)
Szóval célszerűbb reggel csinálni, ha biztosra akarsz menni:)
Visszatérve mellfeszülés, kis görcsölgetés, fáradtság érzet, reggeli émelygés, nagyobb alvásigény volt az, ami a terhességemet elejét jellemezte.
Majd írj egy hét múlva, hogy mi derült ki:)
Én miután együtt voltunk a párommal 3 napra rá éreztem szurkálást a hasam illetve a bal oldalamon :) lehet beágyazódás jele :) peteérésem után két nappal voltunk együtt szóval még nem kizárt.. nagyon izgulok.. már most megjön érzésem van pedig még van egy hét és pontosan be van állva a menstruációm.. nem tudom.. reménykedem , hogy sikerült , mintha érezném legbelül , hogy nem vagyok egyedül .. remélem nem csal a megérzésem :)
Te várandós vagy ? :) köszönöm a válaszod!
MÁSOK VÁLASZÁT IS MEGHALLGATNÁM hátha valaki így érzett :)
Peteérés után 2 nappal,már nem valószinű a teherbeesés:S
Inkább előtte mint utána!
Ha már megrepedtél,akkor 2 nappal utána már késő sajnos:S
Ezzel nem elkeseriteni akarlak,ne érts félre!
Ha sikerült is,a beágyazódás nem az együttlét után 3 nappal van,hanem 8-10 nappal utána,majdnem egybeesik a mensivel!
Megtermékenyül a petesejt és elkezd vándorolni a méh fele,az kb 5 nap,mire odaér,ott még kering pár napot,mire elkezdi a beágyazódást!
Ezért mondják sokan,hogy 8-10 nap között van pecsételő vérzésük,ez a beágyazódási vérzés...
Mensi előtt 1-2 nappal már mutathat a teszt valamit,de ritka....
A hőd akkor lesz jó,ha végig marad 37-37,1 mensi elmaradása után is.
Most peteérés után mindnekinek felmegy a hője,ezzel jelzi a szervezet hogy volt tüszőrepedésed,mensi napján vagy utána még 2 nappal is ilyen szépen fennt marad,akkor sikerült:)
Remélem tudtam segiteni:)
33 hkm:)
Jaaaa,a hődet mindig reggeli ébredéskor,egy ugyan abban az időben mérd,még az ágyból se szállj ki semmiért!
Legyen meg a 6 óra alvás és akkor mutat valamit a hő!
Este mindnekinek magasabb a hője:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!