Nagyon korán teszteltem?
Figyelt kérdés
Az együttlét után ez a 11nap.korai volt a tesztelés?Ma reggeli vizeletből negatív lett!Annyit még tudni kell,hogy pecsételő vérzésem az volt pár napja,menstruáció helyett!Mikor tesztelhetek újra,ha biztosra akarok menni?#korai #teszteltem?
2013. jan. 28. 21:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem korai voltál. Ha 1-2 napot késik akkor tesztelj vagy esetleg a nemvárt napján!
2/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy korai volt. Beágyazódás 10-14 nap, de inkább 14, mint 10. Úgy gondolom várj pár napot és próbáld megint.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!Akkor hétvégén újra megpróbálom!
A nem várt napja az sajnos nálam nem jó támpont,mivel a baj az,hogy mi pont menstruáció előtt pár nappal voltunk együtt és rá 4napra megjött a várt nap előtt 1nappal és tartott kb.1,5napig utána már csak pecsételtem,ami velem még sosem fordult elő,ezért most reménykedem,mert sokat olvastam olyanról,hogy ha nem rendesen jön meg(más és kevesebb ideig tart)akkor van remény,hogy baba van a dologban!Van köztetek olyan Aki járt már így?
2013. jan. 29. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!