Korán teszteltem? Okt.23. -án volt utolsó menzi,29-31 naposak a ciklusaim.
Figyelt kérdés
Az eredmény negatív, viszont érzek terhességi tüneteket, remélem nem csak beképzelem magamnak.
Van még esély, vagy már agyamra ment a baba projekt és azért görcsölök és émelygek???
2012. nov. 20. 21:09
1/3 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáfűznék, hogy 10-es érzékenységű "lily tesztet" használtam - remélem jól emlékszek a nevére, mert a doboz már a kukában, de valami ilyesmi volt.
Most járok a ciklusom 29. napján...
2012. nov. 20. 21:11
3/3 anonim válasza:
Még megjöhet, ha nem jön meg a ciklusaid alapján,amit leirtál,akkor szerintem még egy hétnek el kell telnie, hogy tesztet készitsél, mert nekem van amikor 40ik napra esik, hogy megjön, igaz az enyémek nem mindig egy forma ciklusban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!