Korán teszteltem ha szept.6-án volt meg utoljára de a ciklusaim 31-36 naposak?
Abszolút korai, peteérés után legalább 2 hetet várj a teszttel, még ha terhes is vagy, beágyazódás után 2-3 nappal még olyan alacsony lehet a hormonszint amit a legérzékenyebb teszt sem biztos hogy kimutat. Ha nem vagy terhes az úgyis kiderül, mivel megjön, ha meg nem jön (jelentősen késik) akkor kell tesztelni. Amúgy csak arra jó hogy a terhességi teszt gyártókat támogatod anyagilag! :)
(Amúgy megértem hogy türelmetlen vagy, én dettó ugyanez, de kibirtam, már kétszer kivettem a tesztet a szekrényből, aztán vissza, és másnap megjött. Sajnos :( De kitartás majd összejön, drukkolok! :))
szia,
8hetes a babám.Tavaly karácsonyra vártam a menzit,de nem jött csak görcsöltem.3 tesztem lett negatív.Nagyon csalódott lettem.Mikor december 28.a sem jött meg vettem egy újabb tesztet,ami 10másodperc alatt lett pozitív!!A lényeg szerintem is várd ki,amíg késik a vérzés akkor tuti a valós eredményt fogod látni!Szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!